Andreea Bănică a primit un cadou de câteva zeci de mii de euro, de Ziua Copilului. „Mi-am dorit foarte tare acest dar!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 06 iunie 2022, 10:20

Andreea Bănică (43 de ani) a primit un cadou de proporții de la soțul ei, Lucian Mitrea (43 de ani) chiar de Ziua Copilului, pe 1 iunie. Cântăreața a fost extrem de încântată de cadoul primit – o mașină de teren de lux, al cărei preț pornește de la 45 mii de euro și poate ajunge până la 75 de mii de euro, în funcție de opțiunile suplimentare dorite, notează click.ro.

Andreea a postat pe rețelele de socializare un clip video în care Lucian îi dezvăluie marea surpriză. Nu doar Andreea s-a bucurat la vederea autoturismului, ci și băiețelul ei, Noah, în vârstă de cinci ani.

La mulți ani, copii din lumea întreagă! Sper că v-ați primit cadourile. La noi a venit! Mi-am dorit tare mult mașina asta și nu doar eu! Se vede cine este cel mai fericit? – a scris Andreea Bănică în dreptul postării.

Pe lângă mașină, Andreea a primit și un buchet imens de flori, pentru ca surpriza să fie perfectă.

Andreea Bănică a primit un cadou de câteva zeci de mii de euro, de Ziua Copilului. „Mi-am dorit foarte tare acest dar!”

Citeşte şi: Gina Pistol, apariție de senzație împreună cu Smiley pe scena de la Sala Polivalentă

Citeşte şi: Sore s-a despărțit de tatăl fetiței sale, după o relație de opt ani

Citeşte şi: Raluca Bădulescu și Florin Stamin divorțează după 13 ani de mariaj

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu, primele imagini cu apartamentul din Constanța

Andreea, Lucian și provocările din căsnicia lor

Cei doi sunt căsătoriți din 2008 și au împreună doi copii – pe Sofia (10 ani) și pe Noah (4 ani). În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Bănică dezvăluia care au fost cele mai mari provocări pe care ea și Lucian au fost nevoiți să le depășească.

Am rămas acum 2 ani și jumătate fără bonă. Atunci totul era zen, era liniște când era bona, după ce a plecat, s-a închis la pâine, nu știam ce să mai fac. Am mai încercat trei bone, dar n-a fost să fie, iar Lucian a zis gata, să ne ocupăm noi.

El este unul dintre cei mai implicați tați pe care i-am văzut vreodată. Uneori chiar îl cert că este prea implicat. Îl rog frumos să-l mai lase pe Noah și cu mine, pentru că uită că mai are mamă. Sofia a crescut, este independentă, merge cu metroul singură la școală, ea a luat decizia asta, și atunci Lucian e mereu cu Noah

E o bucurie și ador iubirea asta a lor și apropierea aceasta între copil și părinte, care este foarte importantă, însă uneori îi spun că mai avem nevoie să ieșim și noi amândoi la un restaurant, să bem o cafea… – a mărturisit Andreea.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!