Serghei Mizil, acuzații dure la adresa Oanei Mizil: „Și-a permis să intre cu bocancii în viața mea”

Ultimul update Vineri, 29 octombrie 2021, 15:21

După ce Oana Mizil a vorbit despre familia lui, Serghei Mizil a făcut o serie de acuzații dure la adresa soției lui Marian Vanghelie. Acesta spune că între ei nu există niciun grad de rudenie.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Sora lui Serghei Mizil, Donca, s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, pe 23 octombrie.

Oana Mizil a fost prezentă la înmormântarea acesteia și a făcut declarații cutremurătoare despre pierderea mătușii ei.

Donca a fost ca și mama mea. Ne-a crescut, de când eram mici. Ce să zic, a plecat o parte din sufletul meu. S-a dus și am stat cu ea până în ultima clipă, am ținut-o de mână. Eu, fetele ei și soțul ei. Am stat cu ea cam tot timpul, pentru că de doi ani de zile suferea destul de rău și în ultimele zile chiar am stat lângă ea.

De la Donca și de la toată familia am învățat modestia, am învățat să fim oameni, să zâmbim. Îmi este greu și acum când mă gândesc la ea. Am învățat să nu arătăm greutățile prin care trecem.

Soția lui Marian Vanghelie a vorbit și despre drama prin care ar fi trecut Sonia Donca.

A avut regrete cu acel copil pe care nu a putut să îl aibă. La opt luni i s-a scos bebelușul din burtică, cu prima ei iubire, Nicu (n.r Nicu Ceaușescu). Apoi am apărut noi și soțul ei, care este un om extraordinar și va rămâne în continuare alături de noi, a declarat Oana Mizil, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Ce relație este între Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu: „Suntem mai mult decât prieteni!”

Actorul James Michael Tyler, cunoscut pentru rolul Gunther din serialul „Friends”, a murit

De ce se îmbracă Patrizia Paglieri mereu în negru

Luca Reghecampf, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, a numit-o pe Anamaria Prodan „a doua mamă pentru el”

Serghei Mizil, acuzații dure la adresa Oanei Mizil

Declarațiile făcute de Oana Mizil l-au înfuriat pe Serghei Mizil. Într-un videoclip postat pe contul său de YouTube, acesta a vorbit despre familia sa.

Am avut o săptămână foarte grea. Am stat să mă gândesc mult dacă să spun ce am să spun acum, dar trebuie să pun punct la niște lucruri. (…) Toate televiziunile și toată lume au căutat-o pe numita Oana Mizil. Toți spuneți că este copilul meu. Nu este copilul meu. Și nu o cheamă Mizil. Pe ea o cheamă Oana Coman Ștefănescu Nicolae.

Și-a permis să intre cu bocancii în viața mea și a surorii mele, Donca. Pot să demonstrez și cu acte că suntem frați, să se termine toate discuțiile astea că eu sunt înfiat, că suntem înfiați.

Acest personaj, Oana Coman Ștefănescu Nicolae, nu Mizil, Mizil a fost adăugat (…) Dacă ea vrea să se intituleze, pe mine nu mă interesează, ea poate să zică orice, să facă orice. Familia Niculescu-Mizil, în toată relația asta, sunt eu, Donca și cu Lidia, a dezvăluit Serghei Mizil.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!