Șerban Copoț a devenit tată pentru a treia oară! „Sunt copleșit de emoție”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 15 iunie 2021, 14:59

Șerban Copoț (38 de ani) este un familist convins. Artistul și omul de televiziune a dezvăluit în mediul online că a devenit tată pentru a treia oară.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Șerban Copoț a devenit tată pentru a treia oară! „Sunt copleșit de emoție”

„Gata! La ora 07:40, iubita mea soție a adus pe lume o fetiță sănătoasă și frumoasă. Suntem tare mândri de tine, mami, și te iubim nespus. Sunt copleșit de emoție și recunoștință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Ești o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei.

În astfel de momente, noi, bărbații, ne dăm seama cât de puternice sunteți voi, femeile, și cum această metamorfoză numită naștere vă transformă în ceva ce noi nu o să fim și nici nu o să înțelegem niciodată pe deplin – MAMA.

Șerban Copoț a devenit tată pentru a treia oară! „Sunt copleșit de emoție”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Închin un pahar în cinstea tuturor mamelor și închei prin a spune că «meseria de mamă este cea mai grea și mai nobilă dintre toate meseriile pământului». P.S. Abia aștept să vă aduc acasă, iubitele mele”, a scris artistul în mediul online.

De mai bine de 15 ani, Șerban formează un cuplu cu soția lui, Roxana, alături de care mai are doi fii, Tedi și Alexandru. „Foarte multă lume e surprinsă că sunt atât de implicat în viața de familie și că am renunțat la cariera de artist ca să fiu alături de ei.

E doar o pauză pe care mi-am luat-o. Poate peste cinci ani sau câți or fi, voi relua cariera muzicală, dar doar pentru noi și câțiva prieteni. Dacă va ajunge și la marea masă muzica noastră, cu atât mai bine, dar nu asta va fi ideea”, mai spunea Șerban în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram

Citește și:

Drama actriței Draga Olteanu Matei: „Aș fi preferat să mor și eu odată cu el”

Antonia a încheiat divorțul cu fostul soț. Primele declarații despre nunta cu Alex Velea

Primul mesaj al Cristinei Joia, după ieșirea din spital: „Viața nu se oprește cu un pumn, decât dacă eu aleg asta!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!