Selena Gomez a părăsit centrul de psihiatrie: „Se simte revigorată”

De Oana Savin pe
Selena Gomez a fost externată de la centrul de psihiatrie în care a fost internată timp de o lună după ce a suferit o cădere emoțională.

Potrivit TMZ, Selena, în vârstă de 26 de ani, a părăsit spitalul și se ține departe de atenția publică.

Selena a terminat programul de tratament și se simte mult mai bine”, a dezvăluit o sursă pentru E!News, precizând că artista se simte „revigorată și este într-o stare mentală bună”.

În luna octombrie, Gomez a mai fost supusă unui tratament medicamentos după ce numărul celulelor albe i-au scăzut foarte mult. O sursă a afirmat atunci că Selena a urmat terapia comportamentului dialectic la centrul psihiatric.

Cântăreața a suferit o cădere emoțională în timp ce se afla în spital și a încercat să își smulgă perfuziile din mână.

În anul 2014 Selena Gomez a mai fost internată la reabilitare după ce a fost diagnosticată cu Lupus, o boală cronică autoimună ce poate afecta rinichii, sângele, inima și plămânii.

Doi ani mai târziu, fostul star Disney a suferit un transplant de rinichi când organele ei s-au inflamat din cauza bolii.

În luna septembrie a acestui an, artista a luat o pauză de la social media pentru a se concentra asura sa. Atunci, ea le-a transmis fanilor: „Oricât aș fi de recunoscătoare pentru vocea pe care social media ne-o oferă, sunt la fel de recunoscătoare pentru faptul că pot să fac un pas înapoi și să îmi trăiesc viața în prezent”.

Citește și: Cine sunt și cum arată partenerele celor mai sexy bărbați din lume

Citește și: Emma Thompson, distinsă cu titlul de Dame a Imperiului Britanic

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii