Sandra Bullock, în prag de divorţ?

De Cristina Popa, pe

Se pare că în viaţă chiar nu le poţi avea pe toate. Frumoasă, celebră şi talentată, câştigătoarea premiului Oscar pentru rolul din „The Blind Side”, Sandra Bullock nu are noroc în dragoste.
În timp ce se afla pe platourile de filmare din Atlanta, soţul ei, Jesse James avea o relaţie extraconjugală cu un model.

Într-un interviu acordat publicaţiei „In Touch Weekly”, modelul Michelle „Bombshell” McGee a făcut dezvăluiri şocante cu privire la relaţia de 11 luni pe care a avut-o cu soţul Sandrei Bullock (45 de ani).

Conform spuselor acesteia, Jesse James (40 de ani) ar fi abordat-o dând impresia că ar fi un bărbat… aproape liber.

„M-a întrebat dacă vreau să ies cu el. Când am ajuns la el în birou, Jesse a încuiat uşa şi am ajuns pe canapea. L-am întrebat care e situaţia între el şi Sandra şi mi-a răspuns evaziv, spunându-mi că nu mai locuieşte aici, ci într-o casă în Austin.”

Astfel, „despărţit” (sau în curs de divorţ), soţul Sandrei Bullok a început o relaţie extraconjugală pe care modelul a catalogat-o drept serioasă.

Conform unor surse citate de People.com, se pare că cu doar câteva zile înainte de a fi făcută publică întreaga poveste a infidelităţii, Sandra Bullock ar părăsit domiciliul conjugal din California de Sud.

Mai mult, pe 7 martie actriţa ar fi contramandat brusc zborul spre Londra, unde ar fi trebuit să participe la premiera filmlui „The Blind Side.”
Sandra Bullock şi Jesse James s-au cunoscut în 2004 pe platourile de filmare Discovery Channel, iar un an mai târziu, în iulie 2005, s-au căsătorit.
 
Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro