Românii au talent: Valentin Dinu a divorţat. Află motivul

De Diana Zagrean pe

Perioada ce a urmat după show-ul “Românii au talent” difuzat pe Pro Tv, i-a adus lui Valentin, pe lângă succes în cariera muzicală şi o ruptura pe plan sentimental. Artistul şi soţia sa au divorţat în urma unor neînţelegeri.
Valentin Dinu a ţinut să precizeze că decizia legată de divorţ a fost luată încă de dinaintea participării lui la Românii au talent.
„Ruptura în fosta mea căsnicie a avut loc înainte de „Românii au talent”. Am hotărât să divorţăm de comun acord pentru că nu ne mai înţelegeam, însă motivele pentru care ne-am separat, prefer să nu le fac publice şi să rămână doar între noi.” a declarat Valentin Dinu.
Cât despre băieţelul pe care îl are cu fost soţie, Valentin a spus că acesta locuieşte acum cu mama lui şi cu actualul ei soţ.
„Baieţelul locuieşte cu mama lui şi cu actualui ei soţ. Nu am stabilit un program strict de vizite pentru că am rămas în relaţii foarte bune şi îl pot vedea oricând. Îmi petrec mult timp cu el şi fac tot posibilul ca băieţelul meu să nu-mi simtă niciodată lipsa”, a mai spus el.

Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro