Rod Stewart, îngrijorat din cauza unuia dintre copiii săi care este dependent de jocuri video

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 04 octombrie 2018, 16:16
Rod Stewart, tată a opt copii, a declarat recent că este îngrijorat pentru unul dintre fiii săi, care este dependent de jocurile video.

Potrivit legendarului solist britanic, fiul său în vârstă de 12 ani, Alastair Wallace Stewart, este dependent de „Fortnite”, un joc video foarte popular printre copiii și adolescenții din Marea Britanie. Acest joc a fost criticat deseori că provoacă dependență.

Acum, rockerul susține că și băiatul lui pierde ore în șir cu acest joc, relatează The Sun.

Citește și: Cristiano Ronaldo, despre acuzațiile de viol: „Este o crimă abominabilă”

„Simt ca și cum l-aș pierde. M-am săturat de chestia asta. Obișnuiam să ieșim afară și să jucăm fotbal și făceam multe alte lucruri împreună, iar acum, cum vine de la școală începe să se joace”, a povestit Stewart în vârstă de 73 de ani.

Este în continuare foarte respectuos şi se vede că-şi iubeşte tatăl, dar îmi e dor de timpul pe care-l petreceam împreună”, a explicat starul britanic.

Citește și: Kate Hudson a născut o fetiță

Rod Stewart a povestit că de obicei îl lasă pe Alastair să se joace după ce își face temele și până la ora cinei, însă de cele mai multe ori băiatul alege să se întoarcă la joc după masă, fără a mai petrece timp cu tatăl său.

Chestia asta ne îngrijorează foarte mult pe mine și Penny”, a subliniat rockerul.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!