Rod Stewart, diagnosticat cu cancer la prostată

De Oana Savin pe
Rod Stewart a dezvăluit că, în urmă cu trei ani, a fost diagnosticat cu cancer la prostată. În același timp, el a dat și o veste bună: din luna iunie, boala sa a intrat în remisiune.

Celebrul cântăreț britanic a povestit că în februarie 2016 a fost diagnosticat cu cancer la prostată, în timpul unui control medical de rutină, relatează Sky News.

De asemenea, el a precizat că boala sa este în remisiune din luna iulie și că a fost diagnosticat în faza incipientă a bolii deoarece a mers regulat la medic.

Stewart a îndemnat bărbații să își facă acest control medical în mod regulat.

Celebrul artist, tată a opt copii, a mai spus că a reușit să facă față bolii menținând mereu o stare de spirit pozitivă.

Potrivit specialiștilor, numai în Marea Britanie, peste 40.000 de bărbați sunt diagnosticați anual cu cancer la prostată. Probabilitatea de a dezvolta acest tip de cancer crește proporțional cu vârsta.

Anul acesta, Rod Stewart a împlinit 74 de ani. De-a lungul carierei sale, cântărețul a vândut peste 200 de milioane de albume și single-uri.

În anul 2016, acesta a primit titlul onorific de Cavaler al Ordinului Britanic din partea Reginei Elisabeta a II-a, pentru contribuțiile sale în muzică, dar și pentru actele de caritate făcute.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO