Rihanna, numită ambasadoare extraordinară a statului Barbados

De Oana Savin, pe
Cântăreața Rihanna a fost numită oficial ambasadoarea statului Barbados, țara sa natală, urmând să se ocupe de încurajarea turismului, a educației și a investițiilor pe micul stat insular.

Potrivit unui comunicat al guvernului, Robyn Rihanna Fenty, a fost numită ambasadoare extraordinară și plenipotențiară.

Rihanna are o dragoste profundă pentru această țară, care se reflectă în filantropia sa, în special în domeniile sănătății și educației”, a afirmat prim-ministrul Mia Amor Mottley, citată de The Guardian.

Ea își arată patriotismul și în modul în care dă înapoi țării sale și continuă să prețuiască insula care rămâne casa ei”, a adăugat ea.

Citește și: Vanessa Paradis cere acțiuni împotriva violenței conjugale

Rihanna, mândră de noul său titlu

Sunt foarte mândră de acest titlu în țara mea de origine”, a declarat Rihanna, numită în comunicat „ambasadoarea Fenty”.

Rihanna, în vârstă de 30 de ani, a trăit în Barbados până la vârsta de 16 ani, înainte de a-și lansat cariera internațională. De atunci, ea a avut 14 titluri în topul vânzărilor în Statele Unite.

Toți cei din Barbados vor trebui să își joace rolul în mișcarea în curs, sunt gata și entuziasmată față de ideea de a-mi asuma această responsabilitate”, a mai spus cântăreața.

Sunt nerăbdătoare să lucrez cu prim-ministrul Mottley și echipa sa pentru a gândi o nouă viziune pentru Barbados”, a încheiat Rihanna.

Citește și: Miley Cyrus a șocat întreaga lume când a dezvăluit ce făcea pe scenă când era doar un copil

Artista, care are o avere estimată la 210 milioane dolari, are mai multe afaceri, pe lângă cariera ei muzicală, în lumea modei și a cosmeticelor. De curând și-a lansat o linie de lenjerie intimă pentru femeile de toate dimensiunile, precum și o linie de cosmetice.

De asemenea, ea s-a ocupat de acțiuni caritabile la nivel internațional prin intermediul Fundației Clara Lionel, numită după bunicii ei.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro