Retrospectivă mondenă de weekend

De Cristina Popa, pe

Cu evenimente anticipate sau cu întâmplări şi veşti surprinzătoare, weekend-ul care abia s-a încheiat a fost unul destul de încărcat şi din punct de vedere monden.
În rolurile principale? Cristi Chivu, Cristina Spătar, Amalia şi Ilie Năstase.

Un lucur este cert – în prim plan au fost copiii. Dacă Adelina şi Cristi Chivu au rupt turta fetiţei lor, Natalia (1 an), iar Cristina Spătar şi soţul ei, omul de afaceri Alin Ionescu, au oganizat botezul fiului lor, Albert (4 luni), cel mai nou tătic din media, Dan Negru şi-a luat fetiţa de numai patru zile din materinitate.

Evenimentul televizat anunţat cu surle şi trâmbiţe de ceva timp, interviul pe care Mihaela Rădulescu i l-a luat celebrului scriitor Dan Brown a fost difuzat pe Antena 1, în timp  ce piesa „Hot” a Innei a ajuns din nou pe locul I, de data acesta în topul celui mai important post de radio din Marea Britanie, BBC Radio One.

În ceea ce priveşte poveştile de iubire, dacă în cazul cuplului Madonna-Jesus Luz cele mai noi fotografii ale paparazzilor ne confirmă că, în ciuda zvonurilor, cei doi sunt încă împreună, în cazul divorţului soţilor Năstase, cum era de aşteptat, lucrurile se complică.

În lipsa unor explicaţii suficient de solide care să motiveze decizia unei despărţiri atât de neaşteptate, supoziţiile legate de infidelitate, din partea lui Ilie Năstase sau a Amaliei sunt din ce în ce în ce mai vehiculate.

Foto: Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!