Rețeta de pui cu lămâie pe care Jennifer Garner o adoră. Este virală pe TikTok

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 11 aprilie 2024, 17:25

Jennifer Garner (51 ani) a dezvăluit că de multe ori se inspiră pentru cină de pe TikTok, iar acum a descoperit o rețetă cu pui care este „extrem de bună”. Actrița a spus că această rețetă a devenit rapid preferata ei, după ce sora sa mai mică i-a pregătit-o într-o zi.

Jennifer Garner, despre cea mai bună rețetă cu pui de pe TikTok

Jennifer Garner a mărturisit că de multe ori se inspiră de pe TikTok atunci când nu știe ce să mai pregătească pentru cină. Actrița a dezvăluit pentru People care rețetă devenită virală este preferata ei.

„Sora mea mai mică mi-a făcut recent acest pui cu lămâie devenit viral pe TikTok”, a afirmat Garner, precizând că rețeta îi aparține lui Jeremy Scheck.

„A fost atât de bun încât o fac diseară”, a precizat ea.

Această rețetă de pui cu lămâie a fost publicat pe rețeaua de socializare în iunie 2020 și a strâns aproape 2.8 milioane vizualizări. Jennifer Garner spune că acest fel de mâncare ar merge perfect cu „garnitura ei de bază”: cartofi dulci prăjiți.

Actrița spune că prăjește cartofii dulci și le pune diverse condimente pentru taco, ori sare și piper și câteodată preferă să le adauge puțin cimbru proaspăt sau rozmarin din propria grădină.

Citește și: Fiica actorilor Ben Affleck și Jennifer Garner, de nerecunoscut după ce s-a tuns. Ce schimbare majoră de look a făcut Seraphina

Citește și: Jennifer Garner nu își lasă copiii pe rețelele de socializare: „Nu văd nimic pozitiv”

Aceasta nu este singura rețetă de cartofi la care Jennifer Garner apelează în mod regulat. Fosta soție a lui Ben Affleck a spus că „un alt produs de bază” sunt cartofii prăjiți englezești, după rețeta lui Emily Blunt.

O altă parte a dietei actriței este cafeaua: „Dacă m-aș putea căsători cu cafeaua, aș face-o”, a glumit ea.

Cum se prepară rețeta de pui cu lămâie

Rețeta de pui cu lămâie și miere care a devenit virală pe TikTok se prepară ușor și repede.

Ingrediente:

  • ulei de măsline
  • un cub de unt
  • un piept de pui
  • usturoi pudră
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • făină
  • supă de pui
  • miere
  • sucul a 2 lămâi
  • pătrunjel pentru servit

Citește și: Jane Seymour, apariție de senzație la gala CMT Awards 2024. Cum arată actrița de 73 de ani în rochie decoltată și cizme cowboy

Citește și: Oliver Hudson a recunoscut că și-a înșelat soția la începutul relației. „Nu am fost prins niciodată!” Cum își justifică infidelitatea

Mod de preparare:

Se pune ulei de măsline și unt într-o tigaie. Se amestecă făina cu usturoiul pudră, boia de ardei dulce, sare și piper. Amestecă ingredientele și dă prin ele bucăți de piept de pui, după care pune-le în tigaia încinsă cu ulei și unt. În timp ce sunt în tigaie se adaugă puțin piper.

Când puiul s-a rumenit, scoate-l și pune-l deoparte. În aceeași tigaie adaugă supă de pui și miere și sucul a două lămâi. După ce dă în fiert se ia de pe foc. Se pune puiul, precum și sosul într-o tavă și se bagă la cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru aproximativ 15-20 minute sau până ce puiul prinde culoarea care îți place. Se scoate din cuptor, se adaugă pătrunjel și masa e servită.

@scheckeats Reply to @efl0r #dinner #chickendinner #honeylemon #honeylemonchicken #chicken #lemon #recipe #recipes #honey ♬ original sound - LLusion

Sursă foto: Profimedia, captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton