Regina Elisabeta și Prințul Philip au o tradiție ciudată ce durează de 71 de ani

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 03 septembrie 2019, 12:10
Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au o tradiție ciudată ce datează din ziua în care s-au căsătorit, în urmă cu 71 de ani. Această tradiție era urmată doar de oamenii din clasele superioare.

Regina și Prințul Philip nu doar că „dorm în paturi separate”, dar au și „camere separate”, scrie The Mirror.

Lady Pamela Hicks, verișoara ducelui de Edinburgh, a făcut această afirmație și susține că această tradiție vine de la britanicii înstăriți.

În Anglia, clasa superioară întotdeauna a avut dormitoare separate. Nu vreai să fii deranjat de sforăit sau de vreun picior rătăcit. Când te simți bine îți împarți camera cateodată. Este drăguț să poți alege”, a dezvăluit Hicks.

Regina Elisabeta și Prințul Philip au o tradiție ciudată ce durează de 71 de aniIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 12)

Eric Borukin, un antreprenor stabilit la Miami, a afirmat că este un „lux” să ai dormitoare separate.

El a explicat că este „vorba despre comoditate” și oamenii care au un statut social similar „acceptă acest lucru ca fiind ceva normal”.

Regina Elisabeta și Prințul Philip au stabilit un nou ritm al vieții de oameni căsătoriți și petrec mai mult timp separați după 71 de ani de căsnicie.

Se pare că ducele petrece mai mult timp la Woof Farm, unde își petrece timpul citind, pictând, scriind scrisori și întreținând invitații.

De asemenea, suverana britanică ia singură micul dejun și este văzută rar înainte de întâlnirea de la ora 11:00 cu secretarul ei privat.

Regina simte că ducele și-a câștigat o retragere din viața publică cum se cuvine. Îl cunoaște mult prea bine – dacă încă ar fi în centrul vieții regale ar simți că trebuie să se implice. Fiind la Wood Farm înseamnă că nu este prea departe, dar suficient de departe pentru a se putea relaxa”, a declarat un curtean.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip.

Sursă foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!