Home > Vedete > „Irina este și iubită, și amantă. Chiar nu mă plictisesc cu nevasta mea”. Răzvan Fodor dezvăluie secretul relației cu Irina Fodor / Exclusiv
„Irina este și iubită, și amantă. Chiar nu mă plictisesc cu nevasta mea”. Răzvan Fodor dezvăluie secretul relației cu Irina Fodor / Exclusiv
Fermecător și cu lipici la reprezentantele sexului frumos, Răzvan Fodor (48 ani) a frânt multe inimi în perioada de glorie a formației Krypton. Spune că a fost întotdeauna selectiv atunci când a venit vorba de partenera de viață, iar relația cu Irina Fodor este cea care l-a făcut să își dorească să „țin căsnicia asta până la finalul vieții”.
Ai fi crezut că Răzvan Fodor face piața și gătește? Căsătorit de 13 ani cu Irina Fodor, prezentatoarea Chefi la cuțite, împreună cu care are o fiica, Diana (12 ani), cunoscutul actor, cântăreț și prezentator TV a oferit un interviu exclusiv pentru UNICA.RO, în care ne prezintă cealaltă față, cea a omului Răzvan Fodor, și aflăm detalii neștiute despre copilăria și despre cele mai grele momente din viața lui. Descoperim adevăratul motiv pentru care, după 5 ani, a părăsit trupa Krypton în anul 2005, chiar dacă avea un succes uriaș, de ce a rămas repetent un an în liceu, când s-a îndrăgostit prima dată și cine cedează primul atunci când există opinii diferite în familia sa.
Răzvan Fodor, dezvăluiri despre soție, fiică și carieră
Ce-ți mai aduci aminte din perioada Krypton?
Nu aveam nicio obligație pe acasă și îmi plăcea foarte mult s-o „iau din loc”. Plecam de joi până luni dimineață și îmi plăceau plimbările prin țară, plus succesul. În cazul meu, acesta a venit foarte rapid și m-am bucurat din plin de tot timp de 5 ani de zile.
Răzvan Fodor: „Irina este și iubită, și amantă, râd cu ea, râdem de noi, ne permitem lucruri, facem vacanțe doar noi doi”
Erai tânăr, frumos, rocker. Cum te descurcai cu fanele?
N-am speculat în niciun fel treaba asta. Înainte să fiu cu trupa aveam ceva succes în zona asta. Nu făceam mari eforturi numai că acum venea puțin mai mult și îmi plăcea al dracu’ de tare. Pe atunci am început să fiu și mai selectiv, aia a fost perioada.
Mie îmi plac relațiile, am făcut cu nevasta-mea 13 ani de relație. Mă gândeam cum am reușit și cum pot sigur să țin căsnicia asta până la finalul vieții. Din umor, din prietenie, din dragoste. Irina este și iubită, și amantă, râd cu ea, râdem de noi, ne permitem lucruri, facem vacanțe doar noi doi. Vorbesc cu ea în fiecare zi, chiar nu mă plictisesc cu nevasta-mea.
„Am început să câștig banii de profesor în câteva ore”
Cum ai trecut de la gimnastică la muzică?
Eram elastic și motric la vremea aia. Îmi doream neapărat să fiu intelectual, eram short-cut-ul meu. Nu puteam să intru la ASE că nu mă interesa și am zis că ANESF-u este o soluție. În anul 2 de facultate trebuia să-mi iau specializarea, dar nu știam ce înseamnă să fiu profesor de sport, ce bani aș fi câștigat. Am aflat atunci că un profesor are 8 milioane de lei salariu și mi-am dat seama că nu e bine. Asta s-a suprapus și cu momentul în care mi s-a propus colaborarea cu Krypton. În câteva luni piesa „Îți mai aduc aminte” a devenit hit și am început să câștig banii de profesor în câteva ore. Atunci, gata, am lăsat în cui facultatea. Nu sunt un intelectual, dar mă descurc (râde).
Motivul pentru care s-a destrămat trupa Krypton:„Este trist și nedrept să nu ai aceeași viziune”
Îți mai aduci aminte cel mai greu moment din cariera ta?
Cel mai greu moment a fost atunci când ne-am despărțit. Nu a fost ceva cu tamtam. Eu, toboșarul și basistul aveam viziuni diferite de Eugen Mihăescu, liderul trupei. Este trist și nedrept să nu ai aceeași viziune, mai ales că a noastră era cea câștigătoare. A fost atât de trist momentul încât nu l-am uitat nici azi, s-a întâmplat pe 5 august 2005.
Răzvan Fodor: „Am furat meserie, am stat cu capul plecat”
Cum era Răzvan Fodor din „Păcatele Evei” și cum este cel de azi? Ce simți că ai câștigat și ce ai pierdut, în toată cariera ta de actor?
Am căpătat mai multă experiență. Așa m-a iubit pe mine Dumnezeu de mi-a scos în cale să joc în niște seriale alături de actori cu nume mari. Mulți dintre ei nu mai sunt alături de noi, Șerban Ionescu, Sebastian Papaiani, George Dinică. Nu mi-am bătut joc ci, cumva, voiam să nu mă fac de râs. Am furat meserie, am stat cu capul plecat, am făcut totul cu rigoare și disciplină. Nu am pierdut nimic în afară de multe nopți pe care le țin minte, au fost memorabile.
Ce trăsnăi făceai în copilărie? Mâini rupte, genunchi vineți?
N-am prea făcut, m-a ferit Doamne Doamne. N-am bătut mingea, n-am fost agresiv sau neobrăzat. Am fost mai cumințel, cum puneam piciorul pe o minge spărgeam vreun geam, de aia nu-mi place fotbalul. Acum, adult fiind, sunt sută la sută „mesean”. Îmi place să stau la masă să comentez, să contemplez. Când mă duc într-o vacanță, două zile stau în locul ăla și abia în a 3-a zi plec să vizitez ceva.
„Am pierdut un an cu plecarea în America, eram repetent”
De perioada liceului ce-ți mai amintești? Erai genul timid sau genul leader?
Eram rebel, începuse perioada mea de rebeliune. Cochetam cu muzica, aveam părul lung, eram un rocker adevărat. În ’92 am plecat la mătușa mea, în America, ar fi trebuit să rămân acolo. Dar nu mi-a plăcut și în 4 luni m-am întors. Dar am venit și cu niște haine foarte frumoase. Rebeliunea m-a costat pentru că am „sărit” din liceu în liceu, nu voiam să-mi tai părul, directorii doreau să mă tundă chiar dacă eram după revoluție. Am pierdut un an cu plecarea în America, eram repetent, nu am niște amintiri foarte drăguțe. Am pierdut niște ani din viață pentru că nu am vrut să mă tund și, la un an după ce-am luat bacul, m-am tuns.
Îți mai aduci aminte când te-ai îndrăgostit prima oară?
Da, era o colegă de clasă, în liceu. Silvia o chema și a fost iubire mare, 7 ani am stat împreună. Eu am funcționat numai în relații, cred în ele. Aia a fost prima mea dragoste.
Răzvan Fodor, despre conflictele din cuplu: „La noi certurile sunt argument contra argument”
Când te mai cerți cu Irina, sincer, cine cedează primul?
La noi certurile sunt argument contra argument. Avem câteva minute de liniște apoi, încă un pic de argumente și revenim la sentimente. La noi se termină foarte repede cearta, pentru că suntem amândoi pacifiști, nu avem orgolii și vanități. Ne cerem iertare și gata.
Tatăl Răzvan Fodor face tot ce spune Diana sau reușești să te și impui?
Cred că eu sunt polițistul bun și Irina polițista rea. Uneori mă impun când trebuie să îi explic ceva de mai multe ori, ca să înțeleagă. Uneori simt că mă lupt cu morile de vânt. Când mă impun, însă, încerc să-mi bat capul cum spun și de ce spun. Diana este un copil echilibrat și educat, docil, dar și cu personalitate.
Ți-a pus vreodată întrebări la care să nu știi să răspunzi?
Mi-a pus o întrebare acum aproape 2 luni și efectiv „mi-a legat” circuitele. M-a întrebat: dacă faci cuiva un compliment și el spune mulțumesc, îi răspunzi „cu plăcere”?
Dar soțul Răzvan? Gătește, face piața, întinde rufele?
Soțul Răzvan gătește, doar el face piața, iar pe deasupra mai e și semi grădinar. Dacă îmi dai un patent, însă, îmi prind sigur un deget. A, și mai pun sare la stația de dedurizare, o dată pe lună.
Cel mai greu moment din viața lui Răzvan Fodor: „Mi-am pierdut tatăl la 14 ani”
Care a fost cel mai greu moment din viața ta? Cum ai reușit să mergi mai departe?
Am avut niște momente grele dar dacă le spui oamenii zic: asta înseamnă greu pentru tine? Nu aș spune că au fost grele tare când în jurul nostru chiar se întâmplă lucruri grave. Mi-am pierdut tatăl la 14 ani, de exemplu, acum câțiva ani mama, de la osteoporoză, și-a rupt piciorul sub ochii mei. Mi-a fost greu dar cu siguranță probleme mele pălesc în față problemelor altora.
„Știu să iubesc frumos”
Care este cea mai importantă calitate a ta și cel mai mare defect?
Calități nu știu. Cred că sunt acelea care-i folosesc Irinei sau Dianei, dar de care eu nu-mi dau seama. Mi-a plăcut mereu să fiu punctual, să am disciplină și rigoare în ceea ce fac. Știu să iubesc frumos. Iar ca defecte, sunt căpos câteodată.
Ai făcut compromisuri în viață?
Da, compromisuri facem mereu. De exemplu mie îmi place să dorm mult, dar acum am treaba și mă trezesc la 4 dimineața ca să plec la 5 jumate din casă. La ora 7 trebuie să ajung în cealaltă parte a Bucureștiului, așa că-l poți numi un compromis. Dar chestii care să mă marcheze profund nu am făcut. Nu m-am lingușit, n-am pupat pe nimeni în fund.