Raluca spune adevărul despre Poponeţ

De Unica.ro, pe

Dacă petreci câteva minute în preajma Ralucăi Lăzăruţ, îţi vei da seama că este veselă, dezinvoltă, isteaţă şi mereu cu un zâmebt larg pe buze, fără pretenţii sau mofturi pe care uneori le mai poţi întâlni la o vedetă.
Aproape că n-ai spune că tocmai s-a despărţit de celebrul Codin Maticiuc, băiatul de bani-gata, Don Juan al cluburilor de noapte mioritice, crai de Bamboo şi beizadea de Dorobanţi, cunoscut mai dregrabă drept „Poponeţ”.
Dacă petreci câteva minute în preajma Ralucăi Lăzăruţ, îţi vei da seama că este veselă, dezinvoltă, isteaţă şi mereu cu un zâmebt larg pe buze, fără pretenţii sau mofturi pe care uneori le mai poţi întâlni la o vedetă.
Aproape că n-ai spune că tocmai s-a despărţit de celebrul Codin Maticiuc, băiatul de bani-gata, Don Juan al cluburilor de noapte mioritice, crai de Bamboo şi beizadea de Dorobanţi, cunoscut mai dregrabă drept „Poponeţ”.
Şi pentru că relaţia lor pasageră (de câteva săptămâni) încă mai ţine prima pagină a ziarelor cu noi amănunte mai mult sau mai puţin picante, am invitat-o la un… pahar de „cocktail de vorbă” în Herăstrău şi pe terasa Hard Rock Café, profitând de vremea frumoasă, dar şi de naturaleţea vedetei, care se potrivea perfect în cadrul ales.
„N-aş repeta experienţa Playboy”
Printre frânturi de poveşti, pe care le-am aflat între două cadre şi un pic de make-up aplicat pe tenul impecabil, Raluca mi-a povestit despre celebrul său pictorial din Playboy.
„Deşi recunosc că n-aş repeta experienţa, a fost un lucru făcut la momentul potrivit, zic eu. Veneam după un reality-show în care oricum eram urmăriţi non-stop de ochiul vigilent al lui Big Brother, plus că ideea de a poza goală într-un mod artistic m-a zgândărit întotdeauna”, povesteşte Raluca.
„Am vrut să fie ceva deosebit, iar tema pictorialului chiar a fost originală, voyeurismul! Nu mi-a fost frică de reacţia oamenilor şi nici de comentariile celor din jurul meu, mărturisesc că, în sinea mea, chiar mi le doream…”, adaugă vedeta.
Fireşte, foarte rapid am ajuns şi la subiectul „fierbinte”, cel legat de pasagera relaţie cu Poponeţ, dar am discutat şi despre ruperea legăturii cu Vlad Brâncuşi, strănepotul marelui sculptor.
„Despărţirea a fost de comun acord şi s-a petrecut acum două luni. Am ajuns la concluzia că nu mai merge, după patru ani. Nu ne-am certat, nu au fost scandaluri. Ne-am separat efectiv de comun acord”, povesteşte Raluca, iar zâmbetul uşor pierdut îi reapare imediat în momentul în care începe o nouă repriză foto.
Înainte de a poza, mai apucă doar să îmi spună că are o certitudine în ceea ce îl priveşte pe Vlad: „n-o să devenim niciodată amici, a fost o iubire mult prea mare, ca să-i urmeze o relaţie de amiciţie. Dar vorbim, am rămas în relaţii bune şi… încă simt că mă pot baza pe el, indiferent ce se va întampla în continuare. Şi el ar trebui să simtă la fel…”, spune vedeta.
[imagebrowser id=75]
Regina bancurilor cu Poponeţ

Despre relaţia de scurtă durată cu Poponeţ – numai de bine. Spre surprinderea mea, recunosc. Pentru că la adresa „piţiponcului de Dorobanţi” are numai cuvinte de laudă.
„Eu cu Mircea Badea sunt prietenă foarte bună. Şi mult timp am făcut împreună bancuri pe seama lui Poponeţ şi a celorlalţi de Dorobanţi. Eu eram regina bancurilor cu Poponeţ! Iată, însă, că am ajuns dintr-o curiozitate să ies cu el, aşa că niciodată nu mai zic NU”, povesteşte amuzată Raluca. Ce a dus-o la un asemenea gest şi la o apropiere de un bărbat la care cu puţin timp în urmă nu s-ar fi gândit nici măcar în glumă?
N-a lăsat-o pe Anna pentru ea
„A fost în primul rând curiozitatea… Cum de un om care, hai să fim serioşi, nu e vreun manechin sau să arate extraordinar de bine, sau să aibă o reputaţie extraordinar de bună sau să ai vreun motiv să-l admiri, reuşeşte să-şi strângă lângă el tot felul de frumuseţi? Eu am fost curioasă să văd dacă omul ăsta chiar are ceva în cap şi unde-i stă charisma. Adică eram sigură că trebuie să fie charismatic sau trebuie să aibă ceva. Şi-n plus, nu era şi nu mi s-a părut o crimă. Adică omul nu era vreun bătrân, vreun urât, un tip căsătorit, cu copii, nu era într-o relaţie… El n-a lăsat-o pe Anna Lesko pentru mine, aşa cum am văzut pe coperta unei reviste. Eu când l-am cunoscut era singur. Eu nu am lăsat pe nimeni pentru el”, se „justifică” frumoasa prezentatoare, în timp ce îşi aranjează rochiţa scurtă sub privirile pline de admiraţie ale unor „microbişti” de ocazie, pripăşiţi prin preajmă.
„Tipul e chiar charismatic!”
„Nu am ieşit cu el, cel puţin nu am acceptat să ies cu el a doua oară pentru faptul că are bani, că eu n-am avut niciodată nevoie de bani. Că am văzut şi aşa ceva în presă…”, povesteşte vedeta, care adaugă apăsat: „Pe mine părinţii m-au ajutat întotdeauna, eu, de bine de rău, am un salariu care mă ajută să trăiesc decent… Eu n-am nevoie de nimic, nu vreau să epatez, să ies în evidenţă. În primă fază, a fost deci curiozitatea şi apoi am avut, zic eu, o surpriză plăcută, pentru că tipul chiar e charismatic, e foarte haios, are pe vino-ncoa, ştie ce să vorbească, nu are numai cei şapte ani de-acasă, te face să te simţi bine… şi mai e ceva: se spune că bărbatul care îţi face complimentul după care tânjeşti de mult timp, se spune că aventura este ca şi ambalată”, spune râzând Raluca, în timp ce soarbe din cocktailul colorat în verde, care străluceşte sub flashurile fotografului.
„Codin nu era pentru mine…”
Atentă la indicaţiile echipei şi mereu veselă, Raluca se suie hotărâtă pe bar, pentru ultimele cadre de interior. Înainte ca toate detaliile să fie puse la punct, îi mai „strecor” o întrebare legată de despărţirea de „charismaticul Poponeţ”.
„Sunt femeie, nu mai am 13 ani şi îmi dau seama când un om nu este pentru mine. Iar Codin nu era pentru mine. Sunt anumite feeling-uri pe care le ai… Acum, motivele chiar nu am cum să le spun, pentru că încerc să fiu şi eu relativ discretă. Nu mergea şi am rărit-o, m-am distanţat… El a fost foarte OK, nu a fost genul de om insistent. Nu ştiu dacă şi-a dat şi el seama sau nu, însă a înţeles. Am mai vorbit la telefon, am păstrat legătura, este un tip foarte haios, mă face tot timpul să râd. Eu am fost sinceră când am spus că presa a trăit relaţia asta pentru noi, eu nu am trăit nimic din toate astea. Eu n-am avut fiorul ăla, nu am apucat să îmi fie vreodată dor de el…”, povesteşte vedeta de la Antena 3.
Cât despre noua cucerire a fantelui de Dorobanţi, Raluca a fost cât se poate de concisă: „Eu nu ştiu care e relaţia lui Codin cu Alina, sinceră să fiu. Eu am încetat să mai ies cu el şi ulterior am citit în presă despre ei. N-am rămas în relaţii extraordinar de bune, cât să ne sunăm toată ziua bună ziua, să ne întrebăm cu cine am mai ieşit… Am aflat din ziare că e cu ea”.
„Nu sunt o gagicuţă cu doi neuroni”
O ultimă fotografie, un ultim flash şi echipa începe să strângă haine, accesorii, lumini, aparatură foto. O ocazie pentru o ultimă întrebare, legată de faptul că Raluca a fost asociată, ca imagine, cu „iubita unui piţiponc de Dorobanţi”.
„Normal că m-a deranjat, pentru că ştiu cum sunt văzute fetele respective. Erau foarte multe dăţi în care eu râdeam de fetele respective şi dintr-o dată m-am trezit eu în postura de iubită de piţiponc. Sper ca oamenii totuşi să fi văzut, din apariţiile mele de până acum, că nu sunt o gagicuţă cu doi neuroni şi că tot ce am făcut până acum, am făcut pe spinarea mea şi pe munca mea”.
După ce se schimbă într-o ţinută casual, Raluca ne salută la fel de veselă şi fresh ca la început, se suie în maşină, îşi pune în grabă centura şi… p-aci ţi-e drumul!
Foto: Andrei Ologeanu, TV Mania
Text: Florin Ghioca

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!