Raluca Pastramă nu vrea să-și implice tatăl în divorțul de Pepe

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 11:35

La începutul lunii noiembrie, Pepe (41 de ani) și soția lui, Raluca Pastramă (29 de ani), anunțau că s-au separat. Fostul cuplu are împreună două fiice, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (5 ani).

Raluca Pastramă nu vrea să-și implice tatăl în divorțul de Pepe

Potrivit Impact.ro, tatăl Ralucăi, Ion Pastramă, ar fi încurajat-o să rămână alături de artist. „Raluca, Pepe este soțul tău și tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă.

Știi asta, și mai știi că pentru noi nu există divorț. Nu este deloc ușor să reziști într-o căsnicie. Dar Pepe este soțul tău și la o adică trebuie să mori acolo!”, i-ar fi zis Ion Pastramă fiicei sale, conform apropiaților familiei care au făcut declarații în exclusivitate pentru Impact.ro.

Raluca Pastramă nu vrea să-și implice tatăl în divorțul de Pepe

Ulterior, Raluca a declarat: „Nu vreau ca tata să mai fie amestecat în divorțul meu! Mâine-poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovați în această chestiune, eu și Pepe!”.

„Raluca discută mai mult despre despărțire cu mama ei, fiindcă Ion Pastramă pare foarte afectat de decizia fiicei [lui] de a divorța. E încă foarte supărat pe cele întâmplate și evită să pună sare pe rană.

Ion Pastramă și-a reprimit fiica în casa sa, alături de cele două nepoțele, Maria, de 8 ani și patru luni, și Rosa Alexandra, de cinci ani și jumătate. Raluca nu exclude însă varianta de a-și asculta tatăl.

Tată care a ținut mereu la onoarea sa de familist, și pare decisă să încerce o împăcare cu Pepe, deși sunt multe lucruri de rezolvat între ei, căci și-au aruncat multe vorbe grele”, au mai declarat apropiații fostei perechi, tot pentru Impact.ro.

Ce spunea Raluca Pastramă înainte de separarea de Pepe?

La începutul lunii septembrie, într-o apariție în cadrul emisiunii #BARonline, lansată pe YouTube de Pepe, Raluca a făcut o serie de declarații:

„Aș avea multe de spus. În toți anii ăștia și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc.

Să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze.

Sunt multe lucruri pe care aș vrea să le împart. Sunt un om cu multe idei și cu multă imaginație. Îmi place să vorbesc. Sunt un om super deschis și cu vorbele la mine întotdeauna.

Am avut așa un trac din cauza celor întâmplate la începutul relației mele cu Pepe și nu doar la început. Au fost ani de zile în care presa m-a tocat și am simțit nevoia să mă închid în mine.

De-asta niciodată nu am vrut să dau nici interviuri și mi-a fost cumva frică să răspund, pentru că întotdeauna cuvintele îmi erau răstălmăcite.

Am zis că mai bine tac, ca să fiu în siguranță și să nu mai stau să mă supăr când începe lumea să mă judece pentru ce spun”.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce spune familia lui Pepe despre divorțul de Raluca Pastramă? „Dumnezeu are alte planuri”

Ce spunea Raluca Pastramă înainte de separarea de Pepe? „În toți anii ăștia …”

Raluca Pastramă, mesaj în mediul online, după divorțul de Pepe: „Suntem testați”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!