Ce spunea Raluca Pastramă înainte de separarea de Pepe?

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 11:36

Artistul Pepe (41 de ani) și soția lui, Raluca Pastramă (29 de ani), s-au separat. Cântărețul a făcut anunțul printr-un videoclip publicat pe YouTube.

Fostul cuplu are împreună două fiice, Maria (7 ani) și Rosa Alexandra (4 ani). Potrivit lui Pepe, cel mai greu le-a fost să le vorbească celor mici despre despărțire.

Ce spunea Raluca Pastramă înainte de separarea de Pepe?

La începutul lunii septembrie, într-o apariție în cadrul emisiunii #BARonline, lansată pe YouTube de Pepe, Raluca a făcut o serie de declarații:

Ce spunea Raluca Pastramă înainte de separarea de Pepe?

„Aș avea multe de spus. În toți anii ăștia și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc.

Să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze.

Sunt multe lucruri pe care aș vrea să le împart. Sunt un om cu multe idei și cu multă imaginație. Îmi place să vorbesc. Sunt un om super deschis și cu vorbele la mine întotdeauna.

Am avut așa un trac din cauza celor întâmplate la începutul relației mele cu Pepe și nu doar la început. Au fost ani de zile în care presa m-a tocat și am simțit nevoia să mă închid în mine.

De-asta niciodată nu am vrut să dau nici interviuri și mi-a fost cumva frică să răspund, pentru că întotdeauna cuvintele îmi erau răstălmăcite.

Am zis că mai bine tac, ca să fiu în siguranță și să nu mai stau să mă supăr când începe lumea să mă judece pentru ce spun”.

Foto: Instagram

Sursă: Playtech.ro

Citește și:

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat: „Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii”

Codin Maticiuc, diagnosticat cu noul coronavirus: „Deocamdată este cea mai ușoară răceală”

Carmen Grebenișan și logodnicul ei, testați pozitiv cu noul coronavirus

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!