Rafael Nadal a sărit în ajutorul sinistraților din Mallorca VIDEO

De Oana Dinu pe
Rafael Nadal a mers în zonele afectate de inundații pentru a da o mână de ajutor autorităților și localnicilor. Tenismenul a anunțat că primește oamenii care au nevoie de o locuință în academia sa din Mallorca.

Numărul 1 în clasamentul mondial al tenisului de performanță, Rafael Nadal, a arătat că nu are atitudine de campion doar pe teren, ci și în viața de zi cu zi. După ce a aflat de inundațiile ce au făcut ravagii în Mallorca, ibericul a sărit în ajutorul sinistraților, conform Agerpres.

Mai multe persoane și-au pierdut viața și alte câteva sunt date dispărute după viitura ce a lovit costa sudică a Spaniei. Nadal a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor sociale, oferindu-le localnicilor ale căror locuințe au fost afectate cazare la academia lui din Mallorca.

„O zi tristă pentru Mallorca. Sincerele mele condoleanţe pentru rudele celor dispăruţi. Sunt alături de persoanele afectate de aceste indundaţii. Aşa cum am mai făcut, oferim cazare la academie tuturor celor care au nevoie de un loc în care să stea”, a scris Nadal pe Twitter.

Pentru că a renunțat la turneul asiatic din cauza unei accidentări la genunchi, Nadal, care locuieşte în Porto Cristo, la 11 km de Sant Llorenc, a mers să dea o mână ajutor în gospodăriile afectate de inundații. Acesta s-a încălțat în cizme de cauciuc și cu o mătură a început să curețe curțiile pline de noroi.

Citește și: 

Lady Gaga, Harry Styles şi Serena Williams vor prezenta Met Gala 2019

O femeie a făcut cumpărături de 18 milioane de euro într-un renumit magazin din Anglia

Sursă foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro