Prințul Albert de Monaco, testat pozitiv pentru Covid-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 20 martie 2020, 15:48
Prințul Albert de Monaco a fost diagnosticat cu Covid-19, însă, potrivit reprezentanților Palatului din principatul monegasc, „starea lui de sănătate nu suscită nicio îngrijorare”.

Prinţul Albert al II-lea de Monaco, testat la începutul acestei săptămâni, este pozitiv cu COVID-19. Starea lui de sănătate nu inspiră nicio îngrijorare”, a precizat într-un comunicat Palatul princiar, citat de Agerpres.

În comunicat s-a mai precizat că Albert al II-lea este „atent monitorizat de medicul său curent şi de specialişti de la Centrul Medical Princesse Grace (CHPG)”.

Citește și: Fotografiile care îți arată că în mijlocul pandemiei de coronavirus nu ne-am pierdut umanitatea

De asemenea, Prințul Albert al II-lea îi îndeamnă pe rezidenţii din Monaco să respecte măsurile de izolare pentru a limita propagarea virusului.

Diagnosticarea lui Albert a venit la trei zile după ce Serge Telle, posesorul funcţiei de ministru de stat, echivalentul funcţiei de prim-ministru, a anunţat la rândul său că a fost testat pozitiv.

Sâmbăta trecută, Guvernul din Monaco a anunțat închiderea „spaţiilor care primesc public, non-esenţiale pentru viaţa ţării” până la noi dispoziţii, inclusiv a cazinourilor, emblematice pentru imaginea şi istoria principatului.

Citește și: Efectele negative neașteptate pe care le are izolarea socială

În ceea ce priveşte aspectele religioase, Dioceza din Monaco testează în această perioadă rugăciunile online şi slujbele transmise pe internet.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro