Prințesa Diana, fotografiată în cele mai neadecvate ipostaze

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 05 ianuarie 2023, 18:55

Prințesa Diana, prima soție a Regelui Charles al III-lea, a rămas în memoria colectivă ca una dintre cele mai iubite personaje din familia regală britanică.

Prințesa Diana – femeia care a modernizat monarhia britanică

Prințesa de Wales, pe numele real Diana Spencer (1.07.1961 – 31.09.1997), a fost o mamă devotată pentru fiii ei Harry și William, o susținătoare înflăcărată a cauzelor caritabile și oamenii își vor aminti mereu de ea ca de femeia care a modernizat monarhia britanică.

În scurta sa viață, de doar 36 de ani, cea supranumită Prințesa Inimilor a dovedit că umanitatea, compasiunea, empatia și sensibilitatea sunt cele mai frumoase trăsături ale unei persoane, indiferent de poziția socială.

Prințesa Diana, fotografiată în cele mai neadecvate ipostazeIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 10)

Prințesa Diana, cea mai fotografiată celebritate a tuturor timpurilor

Dar celebritatea are prețul ei. Și fiecare apariție a sa în public era constant și virulent vânată de reporteri și paparazzi. Așa așa ajuns Prințesa Diana să fie cea mai fotografiată celebritate a tuturor timpurilor, potrivit publicațiilor internaționale.

Citeşte şi: Motivul pentru care Prințesa Diana își pleca privirea în public

Prințesa Diana știa să pozeze indiferent de circumstanțe, iar fotografii au simțit întotdeauna acest lucru.

Fotograful de modă Mario Testino și-a amintit despre timpul în care a surprins-o pe Diana și a recunoscut că a fost o bucurie să lucreze cu ea.

„Știam de la început că această fotografie a fost diferită. Am fost uimit de această persoană care, deși avea de toate, mergea să-i hrănească pe cei fără adăpost și să viziteze copiii bolnavi și victimele SIDA. Era ca un basm” – a relatat el, în urmă cu câțiva ani, pentru publicația Nowtolove.

 „Cine era ea cu adevărat? De ce a făcut asta? Încerca să găsească dragostea. Am vrut ca lumea să-i vadă bunătatea, smerenia. Cred că și-a dat seama că așa va fi calea ei.” – a adăugat el.

Citeşte şi: Prinţesa Diana a avut o relaţie cu un cântăreţ celebru. Fostul ei majordom a dezvăluit secretul

Prințesa Diana era fotografiată la tot pasul. În cele două decenii în care a fost în centrul atenției, s-au făcut o mulțime de fotografii iconice cu Prințesa Inimilor. Dar nu în toate ea apare jucându-și rolul de prințesă. Există și imagini în care a fost surprinsă în ipostaze atipice unei figuri regale. Cum ar fi fotografiile cu ea în costum de baie sau luându-se la alergat cu prietenele – activități ce nu ar trebui expuse în public dacă ești soția moștenitorului tronului.

Vezi în galeria foto de mai sus un set de ipostaze atipice unei Prințese de Wales.

Prințesa Diana a murit pe 31 august, într-un cumplit accident de mașină, în Paris. La momentul respectiv, Prințesa de Wales era despărțită de actualul rege al Regatului Unit și se afla într-o relație cu omul de afaceri Dodi Al-Fayed. În momentul accidentului Dodi era și el în mașină și a decedat tot atunci, odată cu prințesa. Șoferul a fost singurul supraviețuitor al îngrozitorului accident.

Prințesa Diana se temea că va fi asasinată

Prințesa Diana parcă și-a prevestit moartea, în ultima parte a vieții. Ea a simțit o presiune mediatică uluitoare și și o hărțuire a presei mondene. Cu câteva săptămâni înainte de deces, Prințesa de Wales se întreba, la modul cel mai serios, dacă nu cumva urmează să fie asasinată. Această temere i-a încolțit în minte în clipa în care a auzit, pe 15 iulie 1997, că bunul său prieten, creatorul de modă Gianni Versace a fost ucis, prin împușcare, în fața casei sale din Miami. Făptuitorul a fost criminalul în serie Andrew Cunanan. Designerul avea vârsta de 50 de ani.

Citeşte şi: Motivul pentru care Prințesa Diana își pleca privirea în public

“Crezi că-mi vor face și mie asta?” – și-a întrebat Diana bodyguardul la aflarea veștii, potrivit Mirror.

„O vor face când mă voi afla într-un avion mic, în mașină când conduc sau într-un elicopter”, i-a spus ea designerului Roberto Devorik.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!