Premiile Emmy 2017: Nicole Kidman a sărutat un alt bărbat în fața soțului său

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 18 septembrie 2017, 13:02
Deși a venit însoțită de soțul ei, cântărețul Keith Urban, un alt bărbat s-a bucurat de afecțiunea frumoasei Nicole Kidman la Premiile Emmy 2017.

Este vorba despre actorul Alexander Skarsdgard, partenerul ei din filmul „Big Little Lies”, pe care actrița l-a sărutat fără nicio reținere de față cu soțul ei.

Momentul savuros a avut loc după ce Skarsdgard a câștigat premiul Emmy 2017 pentru cel mai bun actor în rol secundar. După ce acesta s-a întors de pe scenă, Nicole Kidman a vrut să îi mulțumească pentru faptul că a inclus-o în discursul lui de acceptare al premiului și l-a sărutat în văzul tuturor.

Vezi momentul în materialul video de mai jos:

Nicole Kidman a fost, de asemenea, premiată cu un Emmy pentru rolul ei din „Big Little Lies”, unde a interpretat-o pe Celeste, o femeie de succes care, aparent, are o viață fericită alături de soțul ei, însă în realitate este victima violenței domestice.

Actrița a inclus în discursul ei de mulțumire pentru primirea trofeului Emmy acest subiect.

„Uneori când joci un rol, ai șansa de a aduce un mesaj mai mare. Noi am atras atenția asupra abuzului domestic. Este o boală complicată, subtilă și există mai mult decât ne permitem nouă înșine să știm. Este plină de rușine și secrete, iar prin faptul că m-ați premiat, o aduce și mai mult în atenție”, au fost cuvintele lui Nicole Kidman.

Citește și – Cele mai frumoase rochii de la premiile Emmy 2017

Citește și – Nicole Kidman explică de ce a aplaudat ciudat la Oscaruri

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!