Premierul britanic Boris Johnson și Carrie Symonds se căsătoresc. Când va avea loc evenimentul

De Unica.ro, pe
Boris Johnson și Carrie Symonds au reluat planurile de nuntă, după ce pandemia i-a forțat să amâne marele eveniment. Premierul britanic și logodnica sa au deveniți părinți anul trecut, în luna aprilie. 

Boris Johnson (56 de ani) și logodnica sa, Carrie Symonds (33 de ani), ar fi trimis deja invitațiile de nuntă, deși ceremonia ar urma să aibă loc în vara anului viitor. Cei doi ar fi stabilit să se căsătorească în data de 30 iulie 2022, potrivit The Sun.

Nu a fost dezvăluit locul unde se va petrece evenimentul, dar este posibil ca petrecerea să fie găzduită pe proprietatea prim-ministrului din Buckinghamshire sau în parcul safari Port Lympne din Kent, unde lucrează Symonds.

Citește și: Adda și Cătălin Rizea, momente de panică în vacanță: „Am avut parte de cea mai înfricoșătoare experiență din viața noastră”

Cum au sărbătorit Andreea Bălan și Tiberiu Argint un an de relație

Irina Rimes, primele declarații despre copii: „Mi-am programat”

Scandal la Eurovision 2021. Ce s-a întâmplat imediat după ce trupa Maneskin a câștigat trofeul

Boris Johnson și Carrie Symonds au devenit părinți în aprilie 2020

Boris Johnson și Carrie Symonds au fost văzuți împreună pentru prima dată la un eveniment caritabil din 2018. Prim-ministrul și-a cerut iubita în căsătorie în 2019, în timpul unei vacanțe în Caraibe. Cei doi au anunțat atât logodna, cât și faptul că vor deveni părinți, în februarie 2020.

În luna martie, aceștia s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2. Johnson a petrecut trei nopți la Terapie Intensivă, înainte ca starea sa de sănătate să se îmbunătățească. Symonds a anunțat și ea pe Twitter că a avut simptome, însă s-a recuperfat rapid.

În aprilie 2020 a venit pe lume Wilfred, primul copil al lui Symonds și cel de-al cincilea al premierului britanic. Boris Johnson, care a mai fost căsătorit de două ori, are împreună cu Marina Wheeler doi fii şi două fiice.

Johnson şi Symonds reprezintă primul cuplu necăsătorit care trăieşte în Downing Street. Aceștia au ales să locuiască într-un apartament cu patru camere din Downing Street 11, nu în reședința oficială cu două camere din Downing Street 10.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!