Poze: Ramona Bădescu, impresionată de locurile sfinte din Israel

De Unica.ro, pe

Frumoasa vedetă a fost invitată la Festivalul Românilor din Israel, acolo unde a cântat şi prezentat evenimentul. În calitate de Ambasador al Ordinului Suveran al Cavalerilor de Malta Sfântul Ioan de Ierusalim, Ramona Bădescu a acordat în Israel şi câteva distincţii şi premii.

Dupa turneul din Italia in care a fost cu spectacolul „Pasiune”, alaturi de trupa ei de napoletani, Ramona Badescu a poposit in Israel. Artista a mers pentru prima oara in Tara Sfanta si a fost emotionata sa viziteze locurile sfinte, Mormantul lui Iisus Hristos, locul Nasterii Maicii Domnului, Zidul Plangerii,  Bethleem, Nazareth. Frumoasa vedeta a fost invitata sa prezinte Festivalul Romanilor din Israel, acolo unde a sustinut si un recital si a profitat de ocazie pentru a vizita cat mai multe locuri incarcate de istorie si religie.  Ramona a fost cazata in orasul Tiberias, pe malul lacului Kineret (Galilei), construit de regele iudeilor Irod cel Mare în cinstea Împăratului Tiberius.
Ramona Bădescu, superbă pe covorul roşu. Uite cum arată!
ramona badescu israel

“La Mormantul Sfant m-am rugat pentru Iisus Hristos si Fecioara Maria, am spus rugaciuni pentru ei si apoi pentru mine. Papa Francisc, cand a fost numit Papa a zis in primul lui discurs: “Rugati-va pentru mine, ca eu sa am putere sa ma rog pentru voi!”. M-am rugat pentru sanatatea parintilor mei si m-am rugat sa-mi dea ce considera ca este bine pentru mine. M-am rugat la Dumnezeu sa-mi dea ceea ce este al meu!”, spune Ramona, impresionata de locurile sfinte pe care le-a vizitat in Israel.
Ramona Bădescu, două rochii frumoase în aceeaşi zi
Vedeta s-a intors din Tara Sfanta cu multe suveniruri pentru familie si prieteni si spera sa se reintoarca in Israel, pentru un sejur mai lung. In calitate de Ambasador al Ordinului Suveran al Cavalerilor de Malta Sfantul Ioan de Ierusalim, Ramona Badescu a acordat in Israel si cateva distinctii si  premii, printre care domnului  Paul Goldberg pentru contribuţia la susţinerea şi extinderea schimburilor culturale Israel – România, promovarea culturii române şi a artiştilor de marcă din România, Dr. Zvika Berkovici pentru aportul adus la dezvoltarea şi susţinerea relaţiilor de prietenie şi diplomatice Israel – România; dar si  Richard Armonn primul consul onorific al României în Israel, preşdintele Comitetului de Organizare şi Construcţie a Muzeului Evreilor din România, la Rosh Pina.
ramona badescu israel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!