Povestea neștiută despre Oprah Winfrey: „Am vrut să mă sinucid după ce unchiul meu m-a violat și m-a lăsat însărcinată”

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Joi, 22 iunie 2017, 13:37
Oprah Winfrey, una dintre cele mai apreciate figuri la nivel mondial, producătoare, realizatoare TV, actriță și filantrop, însă puțin știu că a avut o copilărie nefericită și a vrut să se sinucidă din cauza abuzurilor la care a fost supusă.

Într-un interviu acordat recent unei publicații de peste Ocean, Oprah a mărturisit că a fost violată de propriul unchi și a rămas însărcinată la vârsta de 14 ani, moment în care s-a gândit serios să își ia viața.

„Ajunsesem la cel mai jos nivel. Am rămas însărcinată și am ascuns sarcina, mi-am dorit să mă omor, credeam că nu există o altă soluție. Dacă aș fi avut acces la Internet probabil că astăzi nu mai eram în viață, acum poți găsi pe Google metode de sinucidere”, a dezvăluit vedeta în vârstă de 63 de ani.

Ulterior, Oprah a fost trimisă în Nashville să locuiască alături de tatăl său, care i-a impus reguli stricte, fără să știe că este însărcinată.

„Mai degrabă te-aș vedea moartă, plutind pe râul Cumberland, decât să îmi faci familia de râs”, își amintește Oprah că a auzit de la tatăl ei.

Într-un final, ea a născut prematur, iar fătul nu a supraviețuit, moment în care tatăl ei i-a spus că a primit „o a doua șansă”.

Acele cuvinte au urmărit-o pentru toată viaţa pe Oprah Winfrey şi au motivat-o să atingă succesul de care se bucură astăzi, după cum realizatoarea TV a mărturisit: „Am fost, în multe feluri, salvată de acea întâmplare nefericită şi atunci am luat decizia de a-mi schimba viaţa, de a reuşi.“

Supranumită „Regina talk show-urilor“, Oprah Gail Winfrey s-a născut pe 29 ianuarie 1954 și este realizatoare şi prezentatoare de televiziune, cunoscută mai ales pentru serialul de tip talk-show care îi poartă numele, difuzat de posturile TV americane între anii 1986 și 2011. De-a lungul acestei perioade, Oprah a atras o audienţă de peste 16 milioane de telespectatori, iar pentru fiecare 30 de secunde de publicitate difuzate în timpul show-ului primea 1 milion de dolari.

Citește și – 6 momente memorabile din show-ul lui Oprah Winfrey

Citește și – Cum a slăbit Oprah Winfrey 20 kilograme?

Foto – Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!