Povestea de dragoste dintre Aaron Taylor-Johnson și Sam Taylor-Wood a șocat Hollywood-ul

De Oana Savin pe
El este un nou sex-simbol de la Hollywood, iar ea este o cunoscută regizoare. Povestea de dragoste dintre Aaron Taylor-Johnson și Sam Taylor-Wood a șocat însă întreaga lume deoarece diferența de vârstă dintre ei este una considerabilă.

Relația celor doi ține primele pagini ale ziarelor din toată lumea și asta datorită faptului că regizoarea, cunoscută pentru filmele „Fifty Shades of Grey” și „A million little pieces”, este cu 23 de ani mai mare ca Aaron.

Din această cauză, Sam (51 ani) a fost confundată deseori cu mama actorului. În ciuda tuturor lucrurilor care s-au scris sau li s-au spus, cei doi sunt extrem de îndrăgostiți și nu le pasă decât de familia lor.

Povestea de dragoste dintre Aaron Taylor-Johnson și Sam Taylor-Wood a șocat Hollywood-ul

Aaron și soția sa, Sam, la premiile BAFTA în 2017

Citește și: Secretul bine păstrat al Serenei Williams. E uimitor ce poate să facă

Cum a început povestea de dragoste dintre Aaron și Sam

Cei doi s-au cunoscut în anul 2009, pe platourile de filmare ale peliculei „Nowhere Boy” și s-au căsătorit în 2013.

Aaron (28 ani) a fost acuzat apoi că s-a căsătorit cu Sam pentru a-și asigura roluri în producțiile regizate de ea.

Însă, actorul a decis să vorbească deschis despre căsătoria lor, susținând că pentru el vârsta este doar un număr.

„Mi se pare interesant cum oamenii cred că vârsta contează. Cum îți mai poți da seama de vârsta cuiva în zilele noastre? E ciudat. Pentru mine anii sunt irelevanți. Soția mea se simte mai tânără ca mine. Este o femeie cu picioarele pe pământ, inteligentă, creativă și sunt foarte atras de ea”, a povestit Aaron, citat de Elle.

El susține că la început a fost deranjat de toată atenția care li s-a acordat, însă s-a obișnuit cu acest lucru.

Atenția care ni s-a acordat la început a fost intruzivă, dar faptul că m-am confruntat cu ea atât de devreme m-a ajutat. A ajuns să nu-mi mai pese și să nu mai vreau să sar la gâtul cuiva când îmi adresează întrebări incomode”, a mai spus actorul.

Povestea de dragoste dintre Aaron Taylor-Johnson și Sam Taylor-Wood a șocat Hollywood-ul

Aaron și Sam Taylor-Johnson, în 2018

Și Sam a vorbit despre căsătoria ei cu celebrul actor, devenit cunoscut pentru rolurile sale din producțiile „Avengers” și „Anna Karenina”.

Citește și: Kanye West își schimbă numele de scenă. Cum se va numi de acum celebrul rapper

Dacă m-aș fi ghidat după părerea oamenilor, aș fi fost o femeie nefericită, prinsă într-un mariaj mizerabil. Celor din jur le place să comenteze, dar pe mine nu mă afectează. Căsnicia mea cu Aaron a rezistat mai mult decât cea anterioară. Suntem împreună de mai mult timp decât mulți dintre prietenii noștri”, a explicat regizoarea.

Aaron și Sam au împreună două fete, Wylda Rae (8 ani) și Romy Hero (6 ani). De asemenea, ei îi cresc împreună și pe copiii pe care regizoarea îi are din căsătoria cu distribuitorul de artă Jay Jopling.

Sursă foto: Northfoto

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge