Oribil! Mickey Rourke arată tot mai rău pe zi ce trece!

De Unica.ro pe

Mickey Rourke e deja faimos pentru look-ul lui şocant obţinut în urma operaţiilor estetice. Dar în ultimul timp parcă arată şi mai rău. Oare ce se întâmplă cu el?
La 60 de ani, nu ne-am aştepta ca Mickey Rourke să fie vreun Adonis, dar aspectul lui oribil nu e provocat de vârstă, ci de nenumăratele operaţii estetice pe care le-a făcut. În plus, el pare să fi slăbit un pic în ultima vreme, iar blugii skinny nu îl avantajează deloc.
Şocant: Top 4 operaţii estetice extreme. Ai face aşa ceva?
mickey rourke
Înfăţişarea actorului a început să se schimbe în rău în cursul anilor ’90. El spune însă că nu e vina lui, ci a chirurgului care l-a operat. Mickey Rourke a fost boxer profesionist şi, în urma loviturilor primite în ring, a avut nevoie de câteva operaţii de reconstrucţie. Din păcate, acestea nu l-au ajutat deloc, ba din contră. Într-un interviu acordat unei publicaţii americane, Mickey a spus că şi-a ales greşit chirurgul estetician.
mickey rourke
Şi cu siguranţă aşa este pentru că azi el nu mai seamănă deloc cu sex symbol-ul anilor ’80, care făcea ravagii printre divele de la Hollywood.
mickey rourke

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO