Războiul declaraţiilor dintre Oana Zăvoranu şi Pepe

De Stela Moisescu, pe

Oana Zăvoranu şi Pepe joacă telefonul fără fir prin intermediul presei. Acum că cei doi nu mai dau ochii unul cu celălalt, preferă să comunice prin declaraţiile…
… pe care le aruncă jurnaliştilor. Şi cum o armată de paparazzi îi urmăresc zi de zi, e clar că reproşurile şi jignirile curg în lanţ.

Pepe a devenit Mărioara 2Niciodată nu ne-am fi imaginat că Oana ar putea arunca vorbe veninoase la adresa soţului ei, dar iată că „Pepe a devenit o Mărioara 2”. Totul a început cu decizia lui de a încheia relaţia, după ce s-a săturat de obsesia brunetei pentru procesele cu mama sa şi de faptul că ea nu îşi doreşte un copil.

Pepe a avut nişte declaraţii destul de ironice la adresa ei. „Eu pot, eu sunt magician! Dacă pot să fac copii, cum să înfiez?”, se întreba latin lover-ul, ofticat că soţia lui nu doreşte să rămână însărcinată.

În urmă cu câteva luni Pepe declara însă cu totul altceva, semn că lucrurile au escaladat foarte repede între cei doi: „Noi suntem bine, ne iubim, dar momentan nu ne gândim la un copil”, declara cântăreţul într-o emisiune tv. Cei doi plănuiseră să aştepte până ce termină Oana procesele cu mama ei, pentru a se gândi la încă un membru în familie.

Pepe face dezvăluiri intime despre viaţa lor sexuală

De curând Pepe a atins şi subiectul vieţii lor sexuale, spunând că atunci când el voia să facă dragoste, Oana începea să vorbească despre mama ei. Pepe nu a ezitat să declare în mod public că soţia lui îl priva de atenţie în dormitor, fiind mai preocupată de banii pe care îi aşteaptă de la Mărioara Zăvoranu decât de cum face el dragoste.

Oana nu a stat cuminte şi a ţinut să lămurească subiectul legat de viaţa lor sexuală: „Ce sa fac mă nene? Nu am făcut sex pentru că nu îmi plăcea!”

Oana a depus cererea de divorţ ca să-i facă pe plac

Aşadar, Pepe nu a mai rezistat şi a pus punct. Îşi dorea un divorţ de comun acord la notariat, dar Oana s-a grăbit să depună cererea la Judecătoria Sectorului 3 din Bucureşti, pe motiv că mereu i-a făcut toate poftele, aşa că de ce să nu i-o facă şi pe aceasta.

De pe treptele tribunalului Oana Zăvoranu a declarat însă că „Pepe este bărbatul vieţii mele.” Ea a mai afirmat şi că „El a fost ca un sac de box care nu a mai rezistat”, referitor la faptul că mereu a susţinut-o în procesele cu mama sa.

„Dacă ieri am spus că îl mai iubesc, azi vă spun că nu îl mai iubesc!”

Lucrurile au luat o întorsătură negativă atunci când Pepe s-a furişat în casa lor ca să îşi ia lucrurile, în timp ce Oana era invitată la emisiunea „Un Show Păcătos”. Bruneta nu şi-a putut ascunde indignarea atunci când a aflat că „Pepe intra ca un hoţ în propria casă”.

„Nu-l mai recunosc, este un extraterestru. Mă scârbeşte ceea ce face. Nu ştiu cine este acest individ”, este doar una dintre reacţiile Oanei la cald. Bruneta, rănită de comportamentul lui Pepe, care pare să-şi fi calculat ieşirea din mariajul cu ea până în cele mai mici detalii, concluzionează că „Am stat şapte ani cu un om şi nu l-am cunoscut deloc. Acest baiat nu m-a iubit niciodată.”

Află ce spune limbajul trupului despre Oana Zăvoranu şi Pepe!

Foto: Agerpres

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!