Oana Zăvoranu, critici dure la adresa Ginei Pistol și lui Smiley: „Această familie se vrea a fi pe un high așa”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 09 iulie 2021, 17:12

Gina Pistol și Smiley au intrat în vizorul Oanei Zăvoranu. Actrița i-a criticat dur pe cei doi pentru modul în care se manifestă în mediul online.

„Ginuța s-a schimbat foarte tare din momentul ala în care și-a dat seama că este doamna Gina Pac Pac Omul a lui Smiley Omul a început să forjeze tăticule tot ce mișcă pe acest pământ. De la mâncărică…de astea pentru copii.(…) Această familie se vrea a fi pe un ‘high’ așa. După ce s-a născut copilul schimbare de 360 de grade. Ginuța este într-o stare și e supărată fleașcă că e greu cu copilul, e greu să fii și mamă la copil și nevasta la iubit, nu.. iubita la iubit, și mai ales dacă iubitul e Smiley Omul și s-a apucat să facă ce știe ea mai bine…mocangeală la tot, de la A la Z”, a spus Oana Zăvoranu în podcastul ei de pe Youtube.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, de urgență la spital cu una dintre fete: „A trebuit să-i punem o linie venoasă „

Citeşte şi: Ana Baniciu, schimbare excentrică de look pentru o ședință foto. Cum s-a transformat artista

Citeşte şi: Andreea Raicu, despre visul de a deveni mămică: „Nu vreau să știe nimeni până când nasc”

Citeşte şi: Cu ce afecțiune se confruntă încă din adolescență Oana Matache, sora Deliei

Vedeta a ținut să vorbească și despre fiica Ginei și a lui Smiley, despre faptul că cei doi încă nu au făcut publice până acum poze cu micuța. Oana Zăvoranu spune că totul este o strategie, iar chipul lui Josephine va fi arătat oamenilor când Gina și Smiley vor primi o ofertă generoasă din partea presei.

Oana Zăvoranu, critici dure la adresa Ginei Pistol și lui Smiley: „Această familie se vrea a fi pe un high așa”

„Așteaptă să vină o poate revistă generoasă, vreo televiziune (…) și în momentul în care va fi destul de generoasă suma ce credeți? Minune! Surpriză! Și ei o vor arăta pe cea mică, pentru că… la cerere o s-o bage, la cererea voastră pentru că ne-ați scris foarte mulți că sunteți curioși să vedeți dacă seamănă cu mine sau cu Omul, Smiley Omul ne-am hotărât să o arătăm”, a adăugat Oana.

Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Adelei Popescu

Nu este prima oară când Oana Zăvoranu critică vedetele din showbizul românesc. În urmă cu câteva săptămâni, actrița de telenovele s-a luat de Adela Popescu, spunând că oamenii o urmăresc doar pentru că apare des pe sticlă, nu că ar avea ceva special.

„Fetiță, oamenii te urmăresc pe tine, în cazul în care nu ai înțeles, nu pentru că ești frumoasă, că nu ești, nu pentru că ești deșteaptă, că nu ești, ci pentru că apari pe sticlă. Este motivul pentru care 99,9% din oameni se uită la vedete. Omul, când se uită și o știe pe vedeta Adela Popescu, care a jucat și ea în niște telenovele, vrea să o vadă, să vadă artistul [nu diverse produse sau servicii promovate]. (…) Tupeul zbârnâie pe tine, știi cum te-aș ciufuli? (…) Ești tupeistă rău de tot. Chelfăneală când te văd prima oară, să vezi tu omor ce-ți iei”, a spus Oana Zăvoranu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!