Oana Roman, îngrijorată pentru sănătatea ei: „Mă duc la spital. Mi-e să nu am iar probleme!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 24 august 2021, 17:25

În ultimele zile, în mediul online, Oana Roman (45 de ani) le-a mărturisit fanilor că nu se simte bine fizic și că are de gând să se ducă la medic pentru a descoperi care este cauza disconfortului ei. Oana și-a înștiințat urmăritorii de pe rețelele sociale că se simte foarte obosită și urmează să-și facă un set complet de analize medicale.

”Recunosc că de câteva zile nu prea mă simt în apele mele, probabil și oboseala de la toată munca pe care o depunem în curte pentru că muncim singuri, dar chiar și Anda îmi zicea că parcă n-am vlagă, n-am chef. M-am hotărât să mă duc să-mi fac niște analize pentru că nu mi-am făcut de 8-9 luni, mâine dimineață mă duc la spital, să-mi fac un set de analize, să-mi ia sânge că mi-e să n-am iar probleme„, a explicat Oana Roman, într-un InstaStory.

Se pare că Oana Roman își renovează grădina casei împreună cu Marius Elisei.

Oana Roman, îngrijorată pentru sănătatea ei: „Mă duc la spital. Mi-e să nu am iar probleme!”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

“De câteva zile am început sa ne amenajam singuri curtea. (…) Continuam sa muncim prin curte și ne pregătim sa începem renovarea terasei și a bucătăriei de vară”, a spus ea într-o postare, acum câteva zile.

Citeşte şi: Magda Pălimariu s-a căsătorit. Primele fotografii de la nunta prezentatoarei Pro TV

Citeşte şi: Ce a ales Vera, fata cea mică a Laurei Cosoi, de pe tavă, la petrecerea de tăiere a moțului

Citeşte şi: Sora lui Cătălin Scărlătescu, despre viața amoroasă a celebrului chef

Citeşte şi: Brian Travers, membru fondator al trupei UB40, a murit la 62 de ani

Apoi, fata lui Petre Roman a readus în discuție afecțiunile mai vechi pe care le are.

„Probabil că mulți din voi știți că eu am avut probleme cu tiroida, am avut o hipertiroide pe care am tratat-o, de doi ani nu mi-am mai făcut analize, am terminat tratamentul, iar acum tare mi-e că de la multe întâmplări, mult stres, tare mi-e că tiroida mea s-a dereglat iar, de asta vreau să-mi fac analize să știu exact”, a completat Oana.

Oana Roman și o altă problemă de sănătate cu care se luptă de peste 10 ani

Pe lângă problemele cu tiroida, Oana spune că mai are și o alergie severă la mâini, dobândită de pe vremea când își punea unghii false: “S-a creat o discuție întreagă pe tema unghiilor mele, că am nu știu ce sub unghii. Da, timp de peste 10 ani am avut o alergie severă la mâini, din cauza produselor de la manichiură care-mi făceau carne vie sub unghii. Buricul degetului era o rană totală. Nu mi-am mai pus unghii cu gel și cu nimic foarte mulți ani, încercând să scap de această alergie. Aveam carne vie la buricele degetelor și după ce am reușit să scap de ea, carnea aia vie s-a uscat și s-a lipit.”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!