Magda Pălimariu s-a căsătorit. Primele fotografii de la nunta prezentatoarei Pro TV

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 05 august 2022, 16:05

Magda Pălimariu (42 de ani) s-a căsătorit weekendul trecut. În mediul online, prezentatoarea rubricii meteo a știrilor Pro TV a publicat primele fotografii de la eveniment. „Despre acest weekend 🤍🎉🎊”, a scris pe Instagram, în dreptul unui videoclip.

Magda Pălimariu s-a căsătorit. Primele fotografii de la nunta prezentatoarei Pro TV

Magda a purtat două rochii. Una dintre acestea a avut un umăr gol, iar cea de-a doua a fost mulată, cu mâneci lungi, umeri bufanți și un decolteu în formă de inimă îmbrăcat în dantelă. Prezentatoarea și-a accesorizat prima ținută cu o tiara, iar pe cea de-a doua cu o diademă cu perle. Imaginile le puteți găsi în GALERIA FOTO de mai jos!

Acesta este cel de-al doilea mariaj al jurnalistei. „Relația cu fostul meu soț a durat cinci ani, iar căsătoria noastră un an. Nu mi se pare că este o perioadă foarte scurtă și nu cred că ceilalți patru ani petrecuți împreună se anulează în favoarea unui an în care am fost căsătoriți cu acte. A fost o relație extraordinară”, mărturisea Magda în noiembrie 2017, pentru Click!.

Magda PălimariuIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 12)

„Peste divorț și alte momente grele de genul acesta cred că putem trece cu adevărat abia după ce reușim să ne cunoaștem pe noi înșine. Atunci când realizăm că puterea vine din interiorul nostru, că la noi este cheia pentru a merge mai departe. Dar e nevoie de timp și de maturizare pentru asta”, mai spunea prezentatoarea TV în februarie 2021, pentru revista Avantaje.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Înainte de a lucra în televiziune, Magda a fost model. „A fost un job care s-a consumat atunci, în timpul facultății. Eu am studiat Litere, apoi Jurnalism, iar oportunitatea de a lucra în media a venit mănușă. Cred că, pur și simplu, așa a fost să fie, ăsta era drumul meu și mă bucur că a fost așa”, mai spunea Magda, tot pentru revista Avantaje.

„Pentru mine, iubirea este esența vieții, și aici mă refer la iubirea care vine din străfundurile ființei. Cea care apropie oamenii într-o conexiune și care, în cele din urmă, este un mister… Așa că, da, sigur cred în iubire! Cu atât mai mult cu cât știu că am atâta dragoste de dăruit. În același timp, îmi dau seama că există oameni care, în urma decepțiilor în dragoste, se închid în ei și ajung să fie dezamăgiți de viață în general, intrând astfel într-un cerc vicios. Iar singura șansă de ieșire este, culmea!, tot dragostea”, mai povestea Magda în 2020, pentru revista VIVA!.

„Am terminat facultatea în Cluj, iar apoi am venit în București, unde am făcut primii pași în televiziune. În paralel, m-am înscris și la master, unde am studiat jurnalismul. După trei ani am avut bucuria de a intra în echipa Pro TV”, a completat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!