O mai ții minte pe Giuliana din telenovela „Terra Nostra”? Iată cât de schimbată este astăzi!

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 02 aprilie 2018, 17:41
"Terra Nostra" a fost una dintre cele mai urmărite și îndăgite telenovele braziliene și, cu siguranță, ne-o amintim pe Ana Paula Arosio, actrița care-i dădea viață Giulianei, personajul principal feminin. Ei bine, la aproape 20 de ani de la încheierea filmărilor, actrița s-a schimbat radical și prea puțin mai seamănă cu protagonista de odinioară.

Ana Paula Arosio, în vârstă de 42 de ani, s-a retras din lumea telenovelelor tocmai atunci când se afla pe culmile succesului. După ce a încheiat filmările la „Terra Nostra”, Ana Paula a mai jucat în câteva telenovele, însă în ultimii ani aceasta s-a retras definitiv. Ba mai mult, obținuse un rol într-o telenovelă, însă aceasta nu s-a mai prezentat niciodată la filmări și nici nu le-a oferit o scuză plauzibilă producătorilor.

Giuliana din telenovela terra nostra

Giuliana din telenovela „Terra Nostra” a declarat că jucând rol după rol și, de fiecare, dată, încercând să se identifice cât mai bine cu personajele sale, ajunsese să nu se mai regăsească pe ea însăși și a avut nevoie de o perioadă departe de platourile de filmare pentru a se reinventa. Totodată, aceasta s-a confruntat și cu câteva kilograme în plus, astfel încât ajunsese de nerecunoscut.

Ana Paula Arosio -giuliana- telenovela terra nostra

Citește șiCum arată Kate del Castillo la 20 de ani după telenovela “La mentira”. Actrița a pozat goală

Ana Paula Arosio a trecut printr-o dramă cumplită la doar 21 de ani, atunci când logodnicul său, impresarul Luis Carlos Tjurs, s-a sinucis chiar în fața ei, ca urmare a unei gelozii extreme scăpate de sub control. Tragicul eveniment s-a întâmplat chiar cu o lună înaintea nunții, în anul 1996. Actrița a declarat într-un interviu acordat ulterior pentru Revistaepoca.globo.com că a trecut peste această dramă cu ajutorul familiei, al prietenilor și cu sprijinul lui Dumnezeu, însă a apelat și la psiholog. Ca o remarcă neagră, actrița din Terra Nostra a îmbrăcat, totuși, rochia de mireasă în ziua în care trebuia să aibă loc nunta, în cadrul unei ceremonii de comemorare a logodnicului său.

Ana Paula Arosio - terra nostra

Ana Paula Arosio s-a căsătorit în 2010 cu arhitectul Henrique Pinheiro și s-a mutat în Anglia. Pasiunea și dragostea față de cai a celor doi i-a unit foarte mult, în prezent aceștia ocupându-se de tot ceea ce presupune domeniul echitației. Întrebată despre posibilitatea de a deveni mamă, actrița care a jucat-o pe Giuliana în telenovela „Terra Nostra” a declarat: „Noi ne dorim un copil, dar Îl lăsăm pe Dumnezeu să decidă asta.”

Citește și – Nimeni nu a văzut-o timp de 10 ani. Cum arată astăzi Adela Noriega, actrița din telenovela “Amor Real”

Citește și – Dincolo de telenovela “Teresa”: Povestea de dragoste dintre Angelique Boyer și Sebastian Rulli

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!