O celebră jucătoare de tenis a fost diagnosticată cu cancer la glandele salivare

De Oana Savin pe
O celebră jucătoare de tenis a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer. Nicole Gibbs a anunțat că a aflat teribila veste după o vizită la dentist și s-a retras de la Roland Garros.

Tenismena în vârstă de 26 de ani (locul 117 WTA) a povestit pe Twitter că problemele sale de sănătate au ieșit la iveală în urma unui control la medicul stomatolog, fiind îngrijorată de o umflătură apărută în cavitatea bucală.

Biopsia a arătat că sufăr de o formă rară de cancer, mai exact cancer la glandele salivare. Din fericire, această fomră de cancer are o prognoză favorabilă, iar medicul are încredere că operația va fi suficientă pentru tratament. Chiar și-a dat acordul să mai joc câteva turnee în ultimele săptămâni, care să mă ajute să mă distrag puțin de la această situație”, a scris Nicole pe rețeaua de socializare.

Gibbs va suferi o intervenție chirurgicală pe data de 17 mai și speră că va putea reveni pentru calificările următorului turneu de Grand Slam, cel de la Wimbledon, ce se va desfășura între 1-14 iulie.

Potrivit jucătoarei de tenis, perioada de recuperare estimată este de 4-6 săptămâni.

Nicole Gibbs este jucătoare profesionistă de tenis din 2013, iar cea mai înaltă clasare atinsă a fost poziţia 68 WTA, în iulie 2016. Jucătoarea născută la Cincinnati are în palmares şapte titluri ITF în palmares, însă niciunul în circuitul WTA.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO