Nunţile anului 2009 în România

De Cristina Popa, pe Ultimul update Joi, 03 octombrie 2019, 12:08

Ileana Lazariuc, Maria Marinescu, Diana Dumitrescu, Dan Teodorescu, Zoli, Bodo şi Jojo, sunt doar câteva dintre vedetele care au ales ca în 2009 să-şi întemeieze o familie.
În ciuda faptului că majoritatea nunţilor celebre au avut loc în 2008 şi independent de efectele nefavorabile ale crizei, anul care se apropie de final cu paşi repezi, a avut parte şi el de nunţile sale… cu notorietate.

Chiar dacă rezultatul final este acelaşi – căsătoria, motivele diferă: în timp ce unii şi-au oficializat relaţia de durată în faţa lui Dumnezeu, iar alţii s-au îndrăgostit/căsătorit peste noapte, există şi situaţii în care cel mai bun prieten a devine brusc jumătatea mult-căutată, dar şi scenarii în care vedetele şi-au încercat norocul încă o dată, în calitate de soţ sau soţie.

Nunţile anului 2009 în RomâniaLiviu şi Adelina Vârciu (14 februarie 2009)

Anul acesta Liviu Vârciu a spart gheaţa în materie de căsătorii. El a decis să se însoare chiar de ziua îndrăgostiţilor cu Adelina , cea pe care a cunoscut-o la nunta Andreei Bănică în vara lui 2008.

După nici o lună, Liviu a cerut-o de soţie, iar pe 14 februarie cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu la Mănăstirea Caşin din Capitală.

Dan Teodorescu şi Irina Chiosa (7 martie 2009)

După o căsnicie nereuşită cu Melania Medeleanu, solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu a decis să mai acorde o şansă căsniciei, de data aceasta, alături de actriţa Irina Chiosa.

Cei doi s-au cunoscut în 2006, în perioada în care Dan se afla în plin proces de divorţ şi s-au căsătorit trei ani mai târziu, pe 7 martie, chiar de ziua mirelui.

Maria Marinescu şi Frank Colin (21 martie 2009)

După căsnicia fulger din aprilie 2007 cu Ion Ion Ţiriac şi divorţul iminent care a urmato, în primăvara aceasta Maria Marinescu s-a căsătorit pentru a doua oară.

De data aceasta alesul inimii ei a fost Frank Colin, un om de afaceri francez, alături de care designeul român a avut o relaţie de aproximativ şase luni.

Cristina Rus şi Dragoş Bălţanu (31 mai 2009)Nunţile anului 2009 în România

Patru luni de relaţie au fost suficiente pentru ca domnişoara Cristina Rus să accepte cererea în căsătorie a iubitului ei, omul de afaceri, Dragoş Bălţanu.

Pe 31 mai 2009, cei doi îndrăgostiţi au spus „da” în faţa primarului general  al Capitalei, Sorin Oprescu, cununia religioasă având loc în aceeaşi  zi, la  Biserica Silvestru.

Bodo şi Loredana (19 iulie 2009)

Pe 19 iulie 2009 Bodo a ajuns din nou la altar. De data aceasta, alături de Loredana Preda, cea cu care, la numai trei luni după divorţul de Ioana Băsescu  ( în ianuarie 2007) a început o frumoasă poveste de dragoste.

Nunţile anului 2009 în RomâniaDiana Dumitrescu şi Ducu Ion (22 august 2009)

După o relaţie de aproximativ doi ani, în vara aceasta, interpreta pesonajului „Regina”, din serialul românesc cu acelaşi nume, şi fiul producătoarei  postului Acasa TV, Ruxandra Ion, Ducu Ion şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, la Biserica Albă din Capitală.

Mireasa a purtat o rochie Max Chaoul achiziţionată de la Cannes, iar recepţia s-a ţinut pe malul lacului de la Buftea, în Studiurile Mediapro.

Ileana Lazariuc şi Ion Ion Ţiriac (29 august 2009)

Cu toate că iniţial a fost stabilită pentru data de 30 august, cea mai aşteptată nuntă din 2009, între Ileana Lazariuc şi Ion Ion Ţiriac, a avut loc cu o zi înainte.  Motivul? Acela de a feri evenimentul de ochii curioşi ai presei.

În acceeaşi zi, a avut loc şi creştinarea celui de-al doilea băieţel al cuplului, Nicolas.

Ambele ceremonii religioase au avut loc la un schit modest de lângă Călăraşi, în timp ce recepţia s-a ţinut pe o proprietate privată, pe malul lacului Buftea.

Mădălina Manole şi Mircea Petru (3 octombrie 2009)

După o căsnicie în tinereţe alături de regretatul compozitor, Serban Georgescu şi ani de căutări, se pare că „Fata cu părul de foc” are  în sfârşit familia pe care şi-a dorit-o mereu.

La începutul lunii octombrie, Mădălina Manole a avut parte de două evenimente fericite: s-a căsătorit  religios cu iubitul ei, Mircea Petru (compozitor şi inginer de sunet), şi l-a botezat pe fiul pe care cei doi îl au împreună, Petru Jr. Ambele slujbe au avut loc în aceeaşi zi, în schitul unei mânăstiri din Moldova.

Zoli şi Ioana Toth (14 noiembrie 2009)

Pe 14 noiembrie, componentul trupei „Sitem”, Zoli Toth, s-a căsătorit religios cu Ioana, cea care în iulie anul acesta i-a dăruit o fetiţă, pe nume Timeea.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început în iunie 2008, la scurt timp după despărţirea lui Zoli de impresara lui, Anca Lupeş, iar 10 luni mai târziu, pe 25 aprilie 2009, Ioana, însărcinată în 6 luni, devenea oficial doamna Toth în faţa ofiţerului stării civile.

Foto: Mediafax

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!