Nicki Minaj, acuzată de fostul iubit de violență domestică: „M-a înjunghiat cu un cuțit”

De Oana Savin, pe
Nicki Minaj este acuzată de fostul său iubit, muzicianul Safaree Samuels, că l-ar fi înjunghiat în timpul unei certe domestice și că acesta a fost la un pas de moarte.

Minaj și fostul său iubit, care au avut o relație de 14 ani ce s-a încheiat în anul 2014, au decis să vorbească despre conflictele lor pe Twitter.

Muzicianul a dezvăluit că a fost nevoit să mintă ofțerii de poliție și pe cei de pe ambulanță, spunându-le că a încercat să se sinucidă pentru a o proteja pe Nicki.

Samuels a precizat că nu va depune nicio plângere deoarece „acum este liniștit cu el însuși”.

De asemenea, Minaj l-a acuzat pe Samuels că minte, subliniind faptul că bărbatul i-a furat cardul de credit.

Anterior, artista l-a acuzat pe fostul său iubit că i-a furat bani cu care ar fi plătit prostituate. Însă, Samuels a negat aceste afirmații.

Nicki Minaj, pe numele ei adevărat Onika Tanya Maraj, s-a născut în Saint James, în insulele Trinidad şi Tobago, şi a crescut în Jamaica şi în New York.

Ea a intrat în atenția publicului după ce a semnat un contract cu Ypoung Money Entertainment în anul 2009.

Celebră pentru stilul vestimentar foarte colorat şi perucile la fel de colorate pe care le utilizează frecvent, artista a avut mai multe piese clasate pe primele locuri în topurile de specialitate din Statele Unite.

Minaj a fost prima femeie inclusă în lista MTV’s Annual Hottest MC, iar, în 2012, a fost numită de New York Times „cea mai influentă artistă rap din toate timpurile”.

Citește și: Madonna împlinește 60 de ani. Artista sărbătorește cu fast la Marrakech

Citește și: Shakira a vorbit despre problemele ei grave de sănătate: “Chiar a fost un miracol”

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!