Mirela Vaida nu și-a trimis copiii la grădiniță. De ce a luat această decizie

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 septembrie 2020, 13:36
Mirela Vaida, mamă de trei copii și fiică de cadru didactic, a luat decizia de a nu-și lăsa copiii la grădiniță la începutul acestui nou an școlar. Prezentatoarea TV a explicat de ce Carla și pe Vladimir vor rămâne momentan acasă. 

Spre deosebire de mulți alți părinți, Mirela Vaida nu și-a trimis copiii la grădiniță luni, când a început noul an școlar. Vedeta a explicat motivul pentru care a luat această decizie și transmis un mesaj îngrijorător.

Citește online gratuit numărul de septembrie al revistei Unica

Mirela Vaida: „Pe noi nu ne-a convins orice autoritate publică că ei vor fi în siguranță”

„Nu i-am trimis la grădiniță pentru că am tot urmărit ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni și pare că ne-a luat pe nepregătite tot ce s-a întâmplat, nu mai vorbim de lipsa de comunicare, despre mesajele haotice, nu mai vorbim despre dezorganizarea generală și, aseară, eu împreună cu soțul meu am decis să nu ne trimitem copiii la grădiniță pentru că pe noi nu ne-a convins orice autoritate publică că ei vor fi în siguranță.

Mirela Vaida nu și-a trimis copiii la grădiniță. De ce a luat această decizie

Eu copiii nu îi am la o grădiniță privată, ci la una de stat într-o comună din județul Ilfov, una renumită, o comună mare. Din lipsă de bani, că înțelegem că nu sunt bani niciodată, mai ales acum în pandemia asta care ne-a luat total pe nepregătite, noi nu avem un asistent medical sau un medic care să trieze copiii la intrare”, și-a motiva Mirela Vaida decizia, potrivit Antena3.

Mirela Vaida, despre condițiile de siguranță din unitățile de învățământ

Prezentatoarea de la Acces Direct a atras atenția și asupra faptului că părinții sunt nevoiți să se descurce singuri pentru a le asigura copiilor condiții de siguranță în unitățile de învățământ.

Citește și: Mirela Vaida, probleme de sănătate: Nu pot respira, nu pot dormi!

„Vorbesc la nivel general: nu s-au primit nici măștile mult promise, nici tabletele mult promise, nu s-au primit nici măcar manualele care lipsesc la foarte multe clase, nu s-au realizat nici minimele condiții de siguranță. Dacă noi, părinții, nu am fi conștienți că acolo trăiesc copiii noștri 3-4 ore pe zi, un an de zile și că acolo trebuie să fie un mediu în care lor să li se asigure nu doar educația, dar sănătatea în primul rând, nu s-ar fi făcut nimic.

Noi, părinții, suntem cei care cumpărăm dezinfectanți, cumpărăm măști, cumpărăm prosoape de unică folosință, cumpărăm tot ceea ce trebuie să ne știm copiii în siguranță”, a transmis Mirela Vaida.

Vezi în GALERIA FOTO mai multe imagini cu Mirela Vaida și copiii ei.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!