Mirela Vaida, dezvăluiri despre a patra sarcină

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 17 februarie 2020, 11:23
Mirela Vaida are trei copii, însă se pare că își mai dorește încă unul. Atât ea cât și soțul ei vor să devină din nou părinți, pestre aproximativ doi ani.

Întrebată de Libertatea dacă mai are în plan încă un copil, prezentatoarea de televiziune a răspuns: „Toată lumea mă întreabă asta. Exact așa cum mă întrebau când aveam doi, acum mă întreabă când îl fac pe al patrulea”.

Soțul meu își dorește mult încă o fetiță, deja proiectează în mintea lui ca ea să vină peste vreo doi ani. Mi-a și calculat mie vârsta. „La 40 de ani să ai patru copii, uite ce frumos sună totul!”, mi-a spus”, a povestit Mirela Vaida.

Totuși, vedeta a explicat că fiecare sarcină a fost mai dificilă decât anterioara, din punct de vedere emoțional.

Mirela Vaida, dezvăluiri despre a patra sarcină

La mine, însă, fiecare sarcină s-a cunoscut mai mult decât anterioara, a fost un pic mai dificil de dus, și nu atât din punct de vedere fizic, cât din punct de vedere emoțional. Nu mai am 20 de ani, am 38 în curând. Coprul parcă a răspuns mai greu, parcă mi-a fost mie mai greu, nu mai aveam la fel de multă răbdare, eram și mai obosită cu acumularea de nopți nedormite”, a precizat ea.

„Dacă n-aș fi o mamă 100% dedicată aș spune da pentru că nu am avut probleme la naștere, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta, nu am avut probleme pe timul sarcinii, apoi copilul vine și crește. Dar eu sunt o mamă care se simte vinovată și acum, când petrec timpul răspunzând la acest interviu, pentru că nu stau jos cu copilul meu care se joacă și râde acum în living”, a mai spus Mirela Vaida.

Mă simt vinovată când nu sunt acasă şi nu îl pot alăpta la ora respectivă sau când plec seara la un eveniment şi nu sunt lângă ei să îi adorm. Când vrei să fii o mamă dedicată 100% e greu să spui că îl vrei pe al patrulea şi creşte singur, cu ceilalți. Nu e aşa. Copilul are nevoie de tine zi şi noapte. Primul an de viaţă este foarte greu. Eu i-am alăptat pe toţi până la aproape un an, pe fiecare în parte, şi asta înseamnă să te dedici, înseamnă o oboseală acumulată. De aici trebuie să plecăm. Dar da, în plan noi mai avem. Vedem ce se întâmplă peste vreo doi ani şi dacă ne mai hotărâm să îl facem şi pe al patrulea,  noi nu stăm de două ori pe gânduri”, a mai spus vedeta pentru Libertatea.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Mirela Vaida

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!