Mircea Badea, despre un incident neștiut din trecutul său: „A venit SWAT Team să mă aresteze în Anglia”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 iunie 2021, 12:02

Mircea Badea a dezvăluit un episod delicat din trecutul său. În ediția de joi seara a emisiunii „În gura presei”, Badea a povestit cum a fost arestat în Anglia, în urmă cu câțiva ani, dintr-o eroare a autorităților. Prezentatorul de televiziune spuen că atunci i-au fost recoltate probe ADN.

„Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Vă spun, așa, pe scurt: pe mine m-au arestat odată în Anglia. Nu am povestit niciodată asta, nu e nimic teribil. A venit SWAT Team să mă aresteze și în vreo 12 ore s-a lămurit situația. Și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport. După interogatoriu mi-au luat ADN-ul și a venit un cetățean cu trusă specială. Îți bagă pe interiorul obrazului un fel de periuță cu care te râcâie un pic. Vreau să spun că ADN-ul nu se ia așa pur și simplu. Nu, tăticule! Deschizi gura și, pe interiorul obrazului, îți ia cu o periuță aspră”, a spus vedeta de la Antena 3.

Mircea Badea a ținut să puncteze că întreaga întâmplare din UK a fost o eroare, el nefăcând nicio ilegalitate.

„Ca să nu fie teorii ale conspirației: a fost o greșeală de eroare toată treaba din Anglia. A fost real, dar s-a întâmplat dintr-o eroare la care eu am avut o contribuție semnificativă. Neimportant. E spectaculos în sine, dar neimportant. După aceea, de câte ori mă duceam la Londra, chit că era escală în Londra pentru că mergeam în SUA sau mă întorceam din SUA, deja toți din delegația în care eram râdeau că ziceau că iar ajung la pașapoarte…”, a adăugat Mircea Badea.

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!