Miley Cyrus a șocat întreaga lume când a dezvăluit ce făcea pe scenă când era doar un copil

De Oana Savin pe
Și-a început cariera la o vârstă fragedă, dar înainte de a deveni vedetă internațională, Miley Cyrus a avut o ocupație la care nimeni nu s-ar fi gândit. Toată lumea a rămas șocată când a artista a dezvăluit-o.

Miley și-a început cariera ca ajutor la concertele tatălui ei, Billy Ray Cyrus. Tânăra era plătită cu 10 dolari pentru a strânge de pe scenă sutienele și lenjeria intimă pe care fanele le aruncau în Billy Ray în timpul concertelor.

Găseam câte unul mai mare și îi strigam: tată, uite, ți-am găsit cel mai mare fan!”, a povestit Miley pentru revista Rolling Stone.

La 15 ani, deja era o mică vedetă datorită rolului Hannah Montana din filmul cu același nume. Astfel, a câștigat o mulțime de fani în întreaga lume și și-a început și cariera muzicală.

Citește și: Beyonce, acuzată de vrăjitorie și magie neagră

Numele adevărat al lui Miley este Destiny Hope Cyrus, tatăl ei alegându-l deoarece s-a gândit că destinul ei va fi de a aduce speranța în lume. Totuși, în 2008, ea a ales să își schmbe legal numele în Miley, poreclă pe care tot tatăl său i-a pus-o în copilărie.

La un moment dat, el a explicat că Miley vine de la Smiley (n.r. zâmbăreț) deoarece era o fetiță veselă și zâmbăreață.

Născută pe 23 noiemrbie 1992, în Nashville, Statele Unite ale Americii. Ea a a interpretat vocea lui Penny din filmul Bolt, și a înregistrat piesa „I Thought I Lost You” din coloana sonoră a filmului cu John Travolta, piesă pentru care a primit o nominalizare la Globul de Aur.

Ca urmare a serialului Hannah Montana a fost creat un film numit Hannah Montana: Filmul. Filmul a fost lansat pe 10 aprilie 2009în Statele Unite.

În 2008 Miley a apărut în topul revistei Time „Cele mai influente 100 de persoane din lume”. În 2008, revista „Forbes” a clasat-o în topul Celebrity 100 pe locul 35, cu încasări de peste $25 milioane de dolari, iar în 2009 pe locul 29.

Citește și: J Balvin este marele favorit al premiilor Latin Grammy

De la începutul turneului Wonder World Tour Miley a vândut peste 14 milioane de albume.

Vedeta are cinci frați și surori.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO