Mihaela Cernea ex-Class, afacere nouă în plin divorț. „Nu mă plâng”

De Unica.ro, pe

Mihaela Cernea ex-Class a depus actele de divorț de pictorul Costin Craioveanu în martie 2022, după 18 ani de mariaj. Fostul cuplu are doi copii, un fiu și o fiică, Leon (16 ani) și Leia (13 ani). Recent, solista a anunțat că are o nouă afacere în București.

Mihaela Cernea ex-Class, afacere nouă în plin divorț. „Nu mă plâng”

„Am deschis un club, să vină toată lumea. E în Centrul Vechi, pe Lipscani. Punem muzică comercială, muzică care îți face piciorul să danseze. Așa le spun la toți DJ-ii pe care-i invit: nu puneți numai bubuieli, pune-ți ceva care te face să dansezi! Am fost curajoasă să investesc banii într-un club după pandemie, dar dacă nu riști, nu câștigi. E lume, nu mă plâng. Merge clubul!”, a declarat solista pentru Click!.

La începutul anului acesta, artista ar fi fost agresată de încă soțul ei, ulterior obținând un ordin de restricție împotriva lui.

Mihaela Cernea ex-ClassIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

„Da! Am introdus actele de divorț!”, a declarat Mihaela Cernea în martie, pentru Click!. Contactat de aceeași publicație, Costin a declarat: „Eu nu știu nimic. Nu am primit nicio înștiințare, nici actele. Acum aflu și eu de la voi! Vorbiți cu ea!”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Costin Craioveanu este „afectat” de divorțul de Mihaela Cernea

Citește și: Costin Craioveanu, soțul Mihaelei Cernea, agresat fizic. „A fost lăsat inconștient pe asfalt”

Citește și: Ce familie frumoasă are Mihaela Cernea ex-Class! Copiii îi împărtășesc pasiunea pentru muzică

Ulterior, însă, avocatul pictorului a declarat pentru Click!: „Costin nu și-a agresat soția! Nu știu de unde a apărut informația asta, zvonurile acestea. E complet eronat! Costin e un om trist, afectat de ceea ce se întâmplă. Nu a existat altercație fizică. Nu au existat violențe. Așteptăm și noi să vedem ce motiv al divorțului a fost invocat”.

„Costin o iubește în continuare pe soția lui și își dorește continuarea vieții în această familie. Își iubește enorm copiii!”, a mai spus avocatul.

Mihaela este în prezent antrenor vocal la o școală de canto. În 2022 s-au împlinit 27 de ani de la înființarea trupei Class. Ocazional, Mihaela se reîntâlnește cu Vlăduț și Florin, doi dintre membrii trupei, și cântă la evenimente speciale.

Mihaela Cernea ex-Class, afacere nouă în plin divorț. „Nu mă plâng”

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!