Melanie Griffith, din nou operată de cancer. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 18 ianuarie 2018, 12:16
Melanie Griffith nu trece tocmai prin cea mai bună perioadă din viața sa, actrița, în vârstă de 60 de ani, fiind, din nou, supusă unei operații de îndepărtarea a unui carcinom.

După ce în 2009 actrița Melanie Griffith a fost diagnosticată cu cancer de piele și a trecut printr-o intervenție chirurgicală de extirpare a unei tumori, iată că, 8 ani mai târziu, în septembrie 2017, cumplita boală a recidivat și fosta soție a lui Antonio Banderas a fost nevoită să se opereze pentru a doua oară.

Melanie Griffith

Din păcate, la doar câteva luni distanță, Melanie Griffith a suferit o altă intervenție chirurgicală, cea de-a treia, cauzată de cancerul de piele. Actrița a fost surprinsă ieri de paparazzi în zona Beverly Hills purtând un bandaj pe nas pentru a ascunde urmele lăsate de extirparea carcinomului.

Melanie Griffith, cancer

După aflarea cumplitului diagnostic, Melanie Griffith a declarat că stresul a îmbolnăvit-o și că va lupta să depășească momentul și să învingă boala.

Melanie Griffith a fost căsătorită de cinci ori, dintre care de trei ori cu acelaşi bărbat, actorul Don Johnson, cel cu care are și o fată, pe actrița Dakota Johnson. De asemenea, a mai fost căsătorită pentru 8 ani cu actorul Steve Bauer, până în 1989, având impreună un băiat, pe nume Alexander Bauer, mai puțin cunoscut în lumea mondenă, și, timp de aproape 20 de ani, până în 2014, Melanie Griffith a fost soția lui Antonio Banderas, fructul iubirii fiind Stella Banderas, de asemenea, actriță.

Citește și – Actrița Melanie Griffith a fost diagnosticată cu epilepsie

Citește și Antonio Banderas, cu iubita nouă la plajă, după divorţul de Melanie Griffith. FOTO

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!