Meghan Markle folosește un truc de make-up ieftin și la îndemâna oricui pentru a-și ascunde oboseala

De Mădălina Manole pe
Meghan Markle este însărcinată și oboseala începe să-și spună cuvântul, însă Ducesa de Sussex nu lasă să i se vadă nimic pe chip. Cum reușește? Ei bine, nu este vorba nici pe departe de vreo ședință complicată de make-up, ci de un simplu truc de machiaj care este la îndemâna oricui.

Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, reușește de fiecare dată să fie o apariție impecabilă și fresh, iar de curând soția Prințului Harry și-a schimbat tehnica de machiaj. Încă de la început, Ducesa de Sussex a preferat make-up-ul natural, iar de curând l-a armonizat și mai  subtil cu trăsăturile feței. Mai exact, pentru a nu i se observa oboseala de pe chip, Meghan Markle a apelat la un truc simplu. Ducesa de Sussex a folosit creion maro deschis pentru a trasa o linie pe pleoapa inferioară:

Meghan Markle - machiaj make-up

Meghan pare să aibă o linie fină de eyeliner nude la baza ochilor. Îmi place acest aspect și eu îl folosesc des, mai ales atunci când clientele mele au o zi grea. Acest truc face ca ochii să pară mai mari și mai luminoși. Totodată, ascunde roșeața și oboseala și te face să arăți ca și cum ai vut o noapte lungă și odihnitoare”, – a declarat Francesca Abrahamovitch, make-up artist expert.

De asemenea, expertul în machiaj a dezvăluit că un creion negru aplicat la baza genelor va contura puternic ochii, în timp ce un creion alb sau nude folosit pe pleoapa inferioară va oferi luminozitate privirii și va anihila subtil urmele de oboseală.

Citește și – Mircea Radu, mesaj cutremurător la împlinirea vârstei de 50 de ani: „Știu cum e cu moartea” 

Citește și – Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, despre noaptea nunții: „Dacă rămâneam, nu cred că mai eram în viață” 

Sursă foto: Hepta

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv