Manuela Harabor: Ma indragostesc de actorie in fiecare zi

De Carola Bidlo, pe

A crescut odata cu „Veronica”, te-a cucerit cu rolul Siminei din „Padureanca”, apoi a luat o pauza de film. Acum, revine cu un rol in noua telenovela „Fiicele marinarului”!

Subiectul telenovelei si tendinta „navy” prezentata de D&G in ultima colectie ne-au inspirat sa organizam o sedinta foto marinareasca. Ne-am intalnit la „bordul” restaurantului The Harbour, in centrul Bucurestiului, si am incercat s-o fotografiem pe frumoasa Manuela Harabor in ipostaze care sa se potriveas ca caracterului ei: visatoare, curajoasa, hotarata si seducatoare.

Cum te-ai simtit din nou pe platourile de filmare?

A fost o pauza mult prea lunga. In ultimii doi ani, am cochetat cu acest gen la o alta televiziune, dar foarte putin. Mi-a fost dor de profesia mea. Odata cu acest proiect, am inviat pur si simplu!

Ce te-a convins sa accepti rolul?

Scenariul extrem de bine scris de Mimi Branescu si Dan Chiriac, subiectul foarte ofertant, personajele foarte bine conturate, impreuna cu echipa de productie foarte bine pregatita si distibutia extraordinara din care ii voi aminti doar pe Serban Ionescu, Ileana Stana-Ionescu, Magda Catone, Serban Celea, Emilia Dobrin, Ion Haiduc au fost argumente care m-au facut sa accept rolul fara urma de ezitare.

Crezi este sansa ta sa arati publicului ca Padureanca s-a intors?

Bineinteles ca este o reintoarcere! La profesie insa, nu la o tipologie anume! Mi-as dori ca spectatorii sa o pastreze pe Padureanca undeva intr-un coltisor al sufletelor lor si sa accepte ceea ce le pot oferi eu, cea de acum.

Ce schimbari s-au produs in viata ta odata cu telenovela?

Nimic major, deocamdata. Mi-am inceput profesia de mai bine de douazeci de ani si am invatat sa jonglez cu timpul pentru ca prioritatile din viata mea sa ramana acolo unde le e locul. Iar daca va referiti la faptul ca am revenit in prim-plan, cred ca am devenit indeajuns de matura sa nu ma cred mai mult decat sunt.

Iti lipseste New Yorkul?

Cateodata da, dar doar din punct de vedere turistic. Sincer, nu m-am simtit niciodata cu adevarat acasa acolo. Sufletul meu ramanea de fiecare data in tara, chiar daca de cele mai multe ori nu realizam lucrul acesta. Insa pana intr-o zi, in care am refuzat sa mai plec.
Cum ar trebui sa fie un barbat ca sa-i trezeasca interesul, care e legea prioritatilor si daca ar fi dispusa sa pozeze in ipostaze provocatoare citeste in Unica de martie!

Foto: Ciprian Strugariu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!