Mandat de arestare, emis pe numele lui Cuba Gooding Jr. Vezi de ce e acuzat actorul

De Diana Zagrean pe

Poliţia din New Orleans a emis un mandat de arestare pe numele actorului american Cuba Gooding Jr., acuzat că a bruscat o chelneriţă dintr-un bar din Cartierul francez, în noaptea de luni spre marţi.
Chelneriţa a spus poliţiei că actorul, în vârstă de 44 de ani, a venit în barul în care ea lucra, împreună cu un grup de prieteni, în jurul orei 03.00 dimineaţa, potrivit Mediafax.
Clienţii l-au recunoscut imediat pe starul din „Jerry Maguire” – care în prezent filmează pentru lungmetrajul „The Butler” în New Orleans – şi au întrebat dacă pot face fotografii alături de el.
„Chelneriţa a declarat că Gooding s-a enervat foarte repede”, a explicat poliţia într-un comunicat.
Potrivit acesteia, ea s-a apropiat de actor şi i-a cerut să se calmeze, iar acesta a ‘bruscat-o”.
Unul dintre colegii chelneriţei a sunat la poliţie, iar femeia i-a cerut actorului să părăsească barul. „Gooding ar fi bruscat-o din nou, înainte de a părăsi barul”, se spune în acelaşi comunicat.
Cuba Gooding Jr. a devenit cunoscut pentru rolul din „Jerry Maguire” (1996), pentru care a fost recompensat cu un premiu Oscar. A mai jucat, printre altele, în „Mai bine nu se poate” (1997), alături de Jack Nicholson, „Bărbaţi de onoare” (2000) şi „Pearl Harbor” (2001).
Foto: Northfoto

Indiciul de astăzi, 1 august este IUBIT

 

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere