Mandat de arestare, emis pe numele lui Cuba Gooding Jr. Vezi de ce e acuzat actorul

De Diana Zagrean pe

Poliţia din New Orleans a emis un mandat de arestare pe numele actorului american Cuba Gooding Jr., acuzat că a bruscat o chelneriţă dintr-un bar din Cartierul francez, în noaptea de luni spre marţi.
Chelneriţa a spus poliţiei că actorul, în vârstă de 44 de ani, a venit în barul în care ea lucra, împreună cu un grup de prieteni, în jurul orei 03.00 dimineaţa, potrivit Mediafax.
Clienţii l-au recunoscut imediat pe starul din „Jerry Maguire” – care în prezent filmează pentru lungmetrajul „The Butler” în New Orleans – şi au întrebat dacă pot face fotografii alături de el.
„Chelneriţa a declarat că Gooding s-a enervat foarte repede”, a explicat poliţia într-un comunicat.
Potrivit acesteia, ea s-a apropiat de actor şi i-a cerut să se calmeze, iar acesta a ‘bruscat-o”.
Unul dintre colegii chelneriţei a sunat la poliţie, iar femeia i-a cerut actorului să părăsească barul. „Gooding ar fi bruscat-o din nou, înainte de a părăsi barul”, se spune în acelaşi comunicat.
Cuba Gooding Jr. a devenit cunoscut pentru rolul din „Jerry Maguire” (1996), pentru care a fost recompensat cu un premiu Oscar. A mai jucat, printre altele, în „Mai bine nu se poate” (1997), alături de Jack Nicholson, „Bărbaţi de onoare” (2000) şi „Pearl Harbor” (2001).
Foto: Northfoto

Indiciul de astăzi, 1 august este IUBIT

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro