Madonna, imagine rară cu cei șase copii. Cum a petrecut vedeta Ziua Recunoștinței

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 28 noiembrie 2022, 18:36

Madonna a postat o imagine rară cu cei șase copii ai ei, Lourdes Leon, Rocco Ritchie, David Banda, Chifundo ”Mercy” James și gemenele Stella și Estere.

Artista a petrecut Ziua Recunoștinței în familie. Starul pop în vârstă de 64 de ani a avut parte de momente frumoase alături de familia ei, formată din cei șase copii pe care îi are: Lourdes (26 ani), Rocco (22 ani), David (17 ani), Mercy (16 ani) și Stella și Estere (10 ani).

Madonna a petrecut Ziua Recunoștinței cu cei șase copii ai ei

Madonna a postat câteva fotografii pe Instagram în care apare alături de copiii ei, toți îmbrăcați elegant pentru ocazie.

Madonna, imagine rară cu cei șase copii. Cum a petrecut vedeta Ziua RecunoștințeiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Cântăreața a început seria de imagini cu una în care apare alături de Lourdes, fiica pe care o are cu muzicianul Carlos Leon, ambele fiind îmbrăcate în negru. Fotografia a venit însoțită de mesajul „Pentru ce sunt recunoscătoare”.

Apoi, Madonna a postat o imagine în care este înconjurată de toți cei șase copii. David, Mercy, Stella și Estere sunt copiii adoptați de Madonna în perioada 2008-2017, în timp ce Rocco este fiul ei natural, din căsnicia cu Guy Ritchie.

Într-o altă imagine, gemenele pot fi văzute făcând pe DJ-ii pentru petrecere, în timp ce mama lor dansa.

Stella și Estere, mezinele Madonnei, s-au născut în Malawi pe 24 august 2012. Artista le-a adoptat pe când aveau 5 ani, în februarie 2017. Cele două sunt foarte talentate – Stella cântă la pian și ambele dansează la fel de bine ca fratele lor mai mare, David.

„Este ca și cum mereu au fost aici. Nu a durat mult să se adapteze. Și au învățat, în timp, că sunt mama lor și nimic nu va schimba asta„, spunea Madonna în anul 2017 pentru People.

Ce este Ziua Recunoștinței

Ziua Recunoștinței se sărbătorește în cea mai mare parte a Americii de Nord. A devenit sărbătoare națională în anul 1863, în timpul Războiului Civil, când președintele Abraham Lincoln a proclamat o zi națională pentru “Recunoștință și rugăciune către Tatăl nostru binefăcător, care sălășluiește în Ceruri”.

Ziua Recunoștinței se sărbătorește în a patra joi din luna noiembrie.

Prima zi a Recunoștinței în adevăratul sens al cunvântului se consideră a fi avut loc în 1963, când pelerinii au mulțumit pentru recoltele bogate, deși a plouat din abundență și exista pericolul unor recolte nu chiar satisfăcătoare. 

În zilele noastre, americanii îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru bogăția recoltei din acel an, pentru bucatele de pe masă și pentru faptul că familia a reușit să se adune din nou.

Vezi în Galeria FOTO imaginile cu Madonna și copiii ei de Ziua Recunoștinței.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!