Madonna are un nou iubit?

De Cristina Popa pe

Se pare că Madonna nu pierde timpul şi la mai puţin de o săptămână de la despărţirea de modelul brazilian Jeus Luz, a pus ochii pe o nouă victimă, ceva mai în vârstă decât fostul iubit.
Pe numele lui Jon Kortajarena (24 ani), potenţialul iubit al Madonnei (51 ani) este un model spaniol de succes, care de curând a debutat şi în cinematografie.

Se pare că cei doi s-au întâlnit la premiera din New York a filmului, „A Single Man”, film în care Kortajarena joacă rolul unui gigolo spaniol, Carlos, pe care personajul lui Colin Firth, George, îl întâlneşte într-un magazin de băuturi alcoolice.

Deşi se zvoneşte că modelul s-ar fi simţit stânjenit, dar şi flatat de modul ostentativ în care regina muzicii pop ar fi flirtat cu el la petrecerea de după lansare, se pare că ulterior cei doi au luat masa împreună, însoţiţi şi de alţi cunoscuţi.

Jon Kortajarena a apărut într-o reclamă pentru celebrul designer Tom Ford şi a ocupat locul opt în topul celor mai de succes modele masculine din lume în 2009, realizat de celebra revistă Forbes.

Foto: Hepta, NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro