Macaulay Culkin a râs de acuzațiile de pedofilie aduse lui Michael Jackson

De Oana Savin pe
Macaulay Culkin a păstrat tăcerea de când a început scandalul privind acuzațiile de pedofilie aduse lui Michael Jackson în documentarul „Leaving Neverland”. Însă acum a decis să își spună părerea și a râs de aceste acuzații.

Actorul în vârstă de 38 de ani, care a stat cu Jackson de foarte multe ori de la vârsta de 9 ani până la 14 ani, a vorbit despre acuzațiile la adresa regelului muzicii pop chiar în fața fiicei acestuia, Paris.

Macaulay, care este nașul lui paris Jackson (20 ani), a vorbit în cadrul unui interviu cu Weird Al Yankovic, despre acest subiect, marți seară, în Los Angeles, notează Daily Mail.

Glumind, starul și-a întrebat gazda: „Îți voi pune o întrebare foarte serioasă: care a fost relația ta cu Michael Jackson?

Yankovic a zâmbit: „Um, în parte platonică. Ne-am întâlnit de două sau trei ori, a fost destul de drăguț cu mine”.

Apoi, amândoi au început să râdă.

Sună uimitor, pare să fie chiar de treabă. Aș spune că a fost un fan uriaș al tău. Da, întotdeauna avea filmulețe cu tine rulând. Poftim, validare”, a continuat Macaulay Culkin.

O sursă a declarat pentru The Sun că Paris și iubitul ei, Gabriel, care se aflau la eveniment, nu au vorbit cu nimeni.

Ea nu a vorbit cu nimeni, doar și-a ținut capul jos, uitându-se în telefon și fumând”, a afirmat sursa citată.

Paris de abia dacă i-a adresat câteva cuvinte lui Gabriel și părea abătută înainte de a se furișa în culise cu iubita lui Macaluay, Brenda Song”, a mai spus sursa.

Wade Robson și James Safechuck îl acuză pe Michael Jackson că i-ar fi abuzat sexual de mai multe ori, pe vremea când erau doar niște copii. Acuzațiile de pedofilie au fost făcute în cadrul documentarului „Leaving Neverland”, care a fost aspru criticat de familia starului.

Michael Jackson a încetat din viață pe 25 iunie 2009, în urma unei supradoze de medicamente. Acesta a fost acuzat în repetate rânduri de acte de pedofilie.

Sursă foto: Northfoto

Un tânăr din Alba Iulia strânge mucurile de țigări aruncate de turiști în jurul cetății

Un tânăr din Alba Iulia strânge mucurile de țigări aruncate de turiști în jurul cetății