Loredana Groza, despre fiică și viața de cuplu: „Să ții familia unită e o muncă de echipă”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 02 octombrie 2018, 17:08
Loredana Groza este o artistă completă, o mamă devotată și o soție iubitoare, iar toate acestea se văd cu ochiul liber. 

Loredana Groza, în vârstă de 48 de ani, este căsătorită cu Andrei Boncea din 1998 și au împreună o fată, pe Elena, care în luna iulie a împlinit 20 de ani: „E greu când vrei să ajustezi unele decizii ale copilului tău, dar știi că trebuie să-l lași liber să experimenteze singur, să învețe singur, să-și dezvolte personalitatea. Lupta e cu mine, de a o urmări de la o distanță mică, dar de unde pot vedea totul. Încerc să iau lucrurile așa cum sunt și încerc să mă adaptez şi să îi transmit nişte principii de viaţă foarte clare, dar nu prin a i le impune, ci prin discuţii prietenești.

Loredana Groza, despre fiică și viața de cuplu: "Să ții familia unită e o muncă de echipă"

Vreau să înţeleagă faptul că, în viață, totul trebuie obţinut prin muncă. Lucrurile obținute uşor, victoriile facile, drumurile bătătorite sunt căi pe care nu mai descoperi nimic. Trebuie să o inspir, ca model de viaţă, așa cum și părinții mei m-au inspirat pe mine. De aceea, nu trebuie să greşesc niciodată în faţa ei, nu trebuie să îmi încalc cuvântul dat, nu trebuie să o dezamăgesc niciodată! Să rămâi tânăr înseamnă să privești viaţa prin ochii unui copil. Când era mică fiica mea, era mai uşor să mai copilăresc, jucându-mă cu ea. Dar și acum Elena este o ființă extrem de sensibilă, profundă și inocentă, în acelaşi timp, și ea mă inspiră foarte tare în a-mi păstra această inocență.” – a dezvăluit Loredana Groza pentru revista Viva!

Loredana si fiica sa, Elena

Loredana a vorbit, totodată, despre viața de familie și a dezvăluit care este secretul unui mariaj longeviv: „Să ții familia unită e o muncă de echipă. Am avut binecuvântarea de a avea alături bărbatul care mă iubește, mă sprijină, mă înțelege, uneori îmi îndrumă pașii, când mă aflu în pragul unei îndoieli. Mă bucur că sunt alături de cei dragi, că visul nostru s-a împlinit și îl trăim aievea, că nu ne-am rătăcit pe drum, unul de celălalt, și nu numai că ne-am păstrat dragostea, dar ne-am şi amplificat-o, ne-am rafinat-o. Ne-am transformat mereu în mai bine, și ca oameni, și că părinţi pentru fiica noastră, şi ca vrednici copii ai părinţilor noştri.” – a adaugat Lory pentru sursa citată.

Citește și – Simona Halep, verdict crunt din partea medicilor. Sportiva are nevoie de operație

Citește și – Ștefan Bănică, despre relația cu băiatul său: ”Sunt un tip exigent cu fiul meu”

Sursă foto: Viva!, Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!