Lora și Ionuț Ghenu și-au amânat nunta. Care este motivul

De Unica.ro, pe

Lora (39 de ani) și Ionuț Ghenu (36 de ani) formează un cuplu din anul 2014. Deși sunt logodiți din 2016, Lora și Ionuț nu se grăbesc să-și oficializeze relația. Perechea și-a amânat din nou nunta.

Lora și Ionuț Ghenu și-au amânat nunta. Care este motivul

„Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vreau să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul. Tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare”, a declarat Lora, pentru Click!.

În 2018, despre pereche se specula că s-ar fi căsătorit în secret. Atunci, Lora a negat zvonurile, însă din primăvara anului 2019, pe inelarul stâng, alături de inelul de logodnă, solista poartă o bijuterie similară unei verighete. Imagini în GALERIA FOTO de mai jos!

Tot potrivit Lorei, a existat o ceremonie în biserică.

Lora și Ionuț Ghenu și-au amânat nunta. Care este motivul

„A fost o ceremonie de binecuvântare a relației, ținută de un prieten bun, care este preot și care avea biserica în curtea casei parohiale. A fost foarte frumos și intim”, povestea Lora în februarie 2021, pentru revista VIVA!.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Câți bani a cheltuit Lora în Bali? „Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe”

Lora, mesaj îndurerat în ziua în care mama ei și-ar fi aniversat ziua de naștere

Cu cine a format Lora un cuplu fără ca presa să afle? „Am fost iubiți vreo două luni”

Cum arată Lora nemachiată. Solista acordă o atenție deosebită îngrijirii tenului ei

Lora a fost cerută de două ori în căsătorie de Ionuț Ghenu

„A existat o cerere în căsătorie, într-o bărcuță mai fancy. Nu s-a pus în genunchi, pentru că nu avea cum. Undeva între Serbia și România, eu fiind gălățeancă, crescută pe malul Dunării, a fost locul perfect. Mi-a arătat o peșteră frumoasă, iar când m-am întors, el era cu o cutie și inel. A fost un moment atât de frumos!”, povestea solista în trecut, tot pentru VIVA!.

„Apoi m-a mai cerut o dată, într-o seară de 8 Martie. M-a trezit din somn după vacanța din Maldive și mi-a oferit un al doilea inel, care are o piatră în culoarea apei din Maldive, ca să ne amintească de acea perioadă frumoasă”, a completat.

Acesta va fi al doilea mariaj al Lorei. Între anii 2012 și 2014, cântăreața a mai fost căsătorită cu Dan Badea (45 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!