Cum arată Lora nemachiată. Solista acordă o atenție deosebită îngrijirii tenului ei

De Unica.ro, pe

Lora (39 de ani) a publicat în mediul online mai multe fotografii în care apare nemachiată. „Am intrat în a treia lună de când nu mai fumez. Mulțumesc celor care m-au suportat și mă suportă”, a scris solista în descrierea imaginilor. Dintotdeauna, Lora a pus preț pe imaginea ei.

Cum arată Lora nemachiată. Solista acordă o atenție deosebită îngrijirii tenului ei

„Frumoasă nefardată; Ești superbă; Ești atât de naturală; Să nu te mai machiezi strident, așa arăți bine; Frumusețe rară; Ești tare frumoasă așa naturală!; Ce ochi frumoși ai; Nu trebuie machiaj să fii frumoasă; Simpla, unica, superba Lora; Cea mai frumoasă femeie din România; Frumusețe ce ești, simplă și modestă, îmi placi mult; Ești superbă nemachiată!”, au fost doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor solistei la fotografiile în care apare nemachiată.

Cum arată Lora nemachiată. Solista acordă o atenție deosebită îngrijirii tenului ei

În mai 2021, pentru Libertatea, cântăreața a dezvăluit ce face pentru a avea un ten luminos și lipsit de imperfecțiuni. „Cred că fiecare femeie trebuie să descopere ce produse i se potrivesc și cum îi impactează tenul. Tocmai din acest motiv, eu aleg ca în live-urile pe care le fac pe Facebook sau Instagram, în care le prezint produsele mele, să le spun să testeze și să vadă dacă le sunt și lor bune sau nu”, a declarat.

„Evident, eu am la îndemână și folosesc crema de zi din propria mea gamă de produse de beauty, care conține apă de trandafir și vitamine și care oferă tenului un boost hrănitor. De asemenea, înainte de a începe să mă machiez și când mă demachiez, folosesc o apă micelară cu trandafir și vitamine”, a continuat.

„Fiecare zi la mine începe cu utilizarea plasturilor pentru ochi din hidrogel – și mă bucur să văd că tot mai multe fete din jurul meu au apelat la ei. În rest, am diferite loțiuni de corp pe care le aplic în timpul zilei”, a încheiat. Fotografii cu Lora nemachiată găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Luna trecută, la Insta Story, Lora a dezvăluit că a optat pentru un tratament de mezoterapie la nivelul gâtului. „În sfârșit a venit frigul și am putut să-mi rezolv problema cu ridurile de pe gât. Hihi”, a spus solista atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Câți bani a cheltuit Lora în Bali? „Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe”

Lora, mesaj îndurerat în ziua în care mama ei și-ar fi aniversat ziua de naștere

Cu cine a format Lora un cuplu fără ca presa să afle? „Am fost iubiți vreo două luni”

Lora și logodnicul ei, Ionuț Ghenu (36 de ani), sunt împreună de 5 ani. Deși sunt logodiți din 2016, solista și managerul ei și-au amânat nunta în repetate rânduri. Cântăreața își dorește o petrecere frumoasă, dar cea mai importantă pentru ea rămâne ceremonia religioasă.

Acesta este și motivul pentru care perechea s-a logodit și într-o biserică, Lora întotdeauna menționând că ea și Ionuț sunt deja uniți în fața lui Dumnezeu. 

În iunie 2021, despre nuntă, Lora mai declara pentru revista Avantaje: „Nu am stabilit o dată și, sinceră să fiu, cred că în această perioadă am realizat cu toții că unele planuri sunt făcute pentru a fi amânate. Momentan, cel mai important este să fim sănătoși și noi și rudele și prietenii apropiați. Pentru noi, fericirea nu este într-un document, așa că vom face și acel pas când va fi cazul și când vom simți”.

Lora: „Îmi doresc foarte mult să devin mamă”

Artista a mai spus că în Ionuț a găsit partenerul alături de care se vede devenind mamă. Întrebată dacă își dorește copii, artista spunea la începutul acestui an: „Îmi doresc foarte mult să devin mamă”. Apoi, întrebată dacă ar vrea o fetiță sau un băiețel, Lora a spus că și-ar dori și fetiță și băiețel, „dacă se poate”.

În mediul online, întrebată dacă i-ar plăcea să adopte, Lora a mai spus: „Da! Mama mea a fost adoptată”. Mama solistei s-a stins din viață în luna ianuarie a anului 2020. Aceasta se lupta de mai mulți ani cu cancerul la sân.

Despre copii, Lora mai spunea în decembrie 2019, pentru VIVA!: „Ăsta cred că e cel mai mare defect al meu, încep să îl simt ca pe un defect, că pun cariera pe primul loc. Cred, cumva, că asta ar fi ordinea firească a lucrurilor. Să faci o casă într-un anumit fel, să fie totul pregătit perfect și după aceea să vină copilul”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!