Lili Sandu, despre al doilea copil: „E mai bine să mai aibă un frate sau o soră”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 13 septembrie 2022, 23:50

Lili Sandu (41 de ani) și Silviu Țolu (28 de ani) au devenit părinții unui fiu, Thomas Jay Cristian, pe 10 august 2020. Acesta este primul copil al cuplului. Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, Lili a vorbit despre dorința de a deveni mamă din nou.

Lili Sandu, despre al doilea copil: „E mai bine să mai aibă un frate sau o soră”

„A fost o sarcină extraordinar de frumoasă. Mi-aș dori să mai am încă măcar un copil. Silviu zice să ne mai gândim. Mă mai pune cu picioarele pe pământ. Eu mi-aș dori. (…) Am fost și singură la părinți și nu știu, parcă e mai bine să mai aibă un frate sau o soră”, a mărturisit actrița.

Întrebată cu cine seamănă fiul ei, Lili a completat: „Măi, are ochii albaștri spre verzi. Sunt ochii tatălui lui sau tatălui meu. Tatăl meu avea ochii albaștri. Seamănă cu Silviu. Este alb ca laptele. Da, și seamănă cu Silviu. E frumos. La 41 de ani când faci un copil, vrei să vezi ceva din tine acolo, că ai așteptat prea mult. Deocamdată nu se arată. Dar când zâmbește așa se vede un pic la guriță (n.red.: asemănarea cu ea). Important este să fie sănătos”.

Lili Sandu și fiul ei Thomas JayIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

„Am luat 24 kg și mai am vreo 6 de dat jos. M-am descurcat bine. Nu pot să fac sport încă. Nici dietă nu țin, pentru că alăptez și vreau să fie bebe în siguranță și sănătos. Asta este cel mai important pentru mine. Nu mi-a făcut un țel imediat după născut. Mi s-a spus că, dacă alăptezi exclusiv, slăbești mai ușor. Poate este și gena”, a mai declarat Lili.

Lili Sandu și Silviu Țolu sunt împreună de aproape cinci ani. Perechea s-a logodit anul trecut, în ziua aniversării de 40 de ani a actriței.

Foto: Instagram

Citește și:

Mara Bănică și fiul ei au avut COVID-19 în vară. De ce a ținut vedeta totul secret până acum

Cum se simt Viviana Sposub și George Burcea după infectarea cu noul coronavirus?

Cum s-au cunoscut Marcel Pavel și soția lui? Formează un cuplu de 27 de ani!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!