Cum s-au cunoscut Marcel Pavel și soția lui? Formează un cuplu de 27 de ani!

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 10 august 2021, 15:02

Marcel Pavel și soția lui, Violeta, formează un cuplu de 27 de ani. Perechea are împreună trei copii, doi fii și o fiică.

Cum s-au cunoscut Marcel Pavel și soția lui? Formează un cuplu de 27 de ani!

În urmă cu ceva timp, soția artistului a povestit cum s-au cunoscut. „L-am cunoscut în 1992. Și atunci trăiam vremuri tulburi, cu multe schimbări, însă aveam încredere că sunt schimbări în bine!

Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost întotdeauna carismatic și a reușit să-mi pătrundă în minte și în inimă.

Cum s-au cunoscut Marcel Pavel și soția lui? Formează un cuplu de 27 de ani!

Dar nu, nu mă vedeam lângă el, și cum aș fi putut spera? Eu balerină, el cântăreț, nu era o combinație câștigătoare!”, spunea Violeta, pentru Femeide10.ro.

„Am plecat în Rusia, iar Marcel mă suna zilnic să mă întrebe dacă mă întorc. În cele din urmă, m-a convins. De atunci a început viața mea aici. Inițial, părinții mei s-au supărat.

Le-a fost greu că am plecat așa departe de țară, dar apoi au devenit înțelegători. Au avut încredere în mine și m-au lăsat să-mi aleg destinul”, a mai povestit Violeta.

Astăzi, Violeta nu și-ar putea imagina viața altfel. „Marcel Pavel este un bărbat de 10, sprijinul, ajutorul și stâlpul casei”, a mai adăugat.

Marcel Pavel și Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova, s-au căsătorit în 1992.

Sasha și Richard, fiii cuplului, împărtășesc pasiunea tatălui lor pentru muzică. În anul 2013, familia a fost întregită de fiica perechii, Ioana Yuvenalia, numită după bunicul din partea mamei.

Foto: Facebook

Citește și:

Virgil Ianțu, despre infectarea cu noul coronavirus: „Nu m-am panicat”

Dana Rogoz, despre decesul tatălui ei: „Starea lui s-a degradat foarte repede”

Cum se menține în formă bebelușa Cristina Ștefan, soția actorului Denis Ștefan?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!